Puzzelen – wie is er niet groot mee geworden? Maar het is de hoogste tijd om eens wat anders in elkaar te puzzelen dan de “standaard” landschappen, tekeningen, portretten en noem maar op. Wat is er nu leuker dan puzzelen met een heus geeky thema? Laat die hersenen maar kronkelen, want je kunt hier zoveel kanten mee op: Zelda, Harry Potter, superhelden, je kunt het zo gek niet bedenken. Winning Moves Games, Inc. heeft een aantal enorm leuke Super Mario puzzels op de markt gebracht; in dit artikel tonen we de puzzels die nostalgie zullen oproepen.


Alle puzzels, ieder bestaande uit 500 stukjes (op Mario Kart na) bevatten als bonus een poster met de puzzelplaat op vol formaat. De afmeting van iedere puzzel is 48 x 34 cm, niet al te groot en goed te puzzelen voor de wat jongere puzzelaars of een gemakkelijke opgave voor de ervaren puzzelaars.

Er is een hele reeks Super Mario puzzels verkrijgbaar, dus dat belooft heel wat avondjes puzzelpret! Alle linkjes verwijzen naar de website van Spellenrijk.nl waar de puzzels stuk voor stuk te koop zijn. De prijs is schappelijk variërend tussen de €9,95 en €14,95.

1. Super Mario groepsportret
Alle bekende figuren uit de Super Mario Games zijn vertegenwoordigd in dit groepsportret, inclusief Koopa, Bowser, Wario en Daisy.
Hier te koop

Super Mario Puzzel (500 stukjes)

2. Super Mario Bros – High Jumper Puzzel
Een ouderwetse Mario in actie in Super Mario Bros. Wanneer deze aan je muur hangt doet dit je terugdenken aan de jaren ’90 waarbij we allemaal volop op de Super Nintendo aan het Mario’en waren.
Hier te koop.

Super Mario Bros - High Jumper Puzzel (500 stukjes)

 

3. Super Mario Bros – Underground Adventure
Net als de High Jumper puzzel roept ook deze Underground Adventure nostalgie op.
Hier te koop.
Super Mario Bros - Undergroud Adventures Puzzel (500 stukjes)

4. Mario Kart Puzzel
Yes! Deze puzzel bestaat uit maar liefst 1000 stukjes en de totale afbeelding heeft een grootte van 683 x 480 mm. Je waant je in een heuse Mario Kart game.
Hier te koop.

Mario Kart Puzzel (1000 stukjes)

 

Voor de échte puzzelaar en het uitdagingseffect stel ik voor om van iedere puzzel 1000 stukjes versies op de markt te brengen.

Hoe leuk zou het dan zijn om het eindresultaat van je puzzel-inspanning in je game- of kinderkamer te hangen?

Welke van deze classic Super Mario puzzels zou jij graag in elkaar willen puzzelen?

© Winning Moves Games, Inc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.