Het is fijn om net na de lange zomervakantie weer met een schone lei te beginnen aan je studie of op kantoor. Nieuwe schriften, pennen, tassen enzovoorts. En hoe kan je dat het beste doen? Juist, met nieuwe merchandise stuff! Ik heb de gaafste benodigdheden voor jou op een rijtje gezet.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Nintendo rugtas, Super Mario mok, Pac-Man nietmachine en nog veel meer. Ik kan nog wel even doorgaan, maar dat doe ik niet. In plaats van ze op te noemen, show ik ze!

Afbeelding 1: Pac-Man Sticky notes, GameBoy Backpack, Team Rocket mok
Afbeelding 2: Nintendo GameBoy waterfles, Super Mario Bros. 3D notebook, Assassins Creed Origins tas
Afbeelding 3: Pac-Man nietmachine, Poké Ball backpack, The Legend of Zelda 2019 kalender
Afbeelding 4: PlayStation tasPac-Man paperclipsSuper Mario – Pixel Art reisbeker

Ik kan best begrijpen dat sommige merchandise echt niet op kantoor kunnen. Maar hé, dat maakt het kantoor- of studieleven toch een stuk leuker?! Ik vind persoonlijk de kleine items juist leuk, zoals de Pac-Man paperclips en sticky notes. Maar de Super Mario reisbeker vind ik ook super tof. Altijd handig voor onderweg.

Mocht je ze toevallig op zoek zijn, op de website van Nedgame kan je nog meer benodigdheden vinden. Deze items waren op het moment dat ik dit artikel schreef voorradig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.