We wandelen al meer dan 10 jaar rond in het gamers-wereldje en zijn zo nu en dan op zoek naar nieuwe (gamende) schrijftalenten die ons team en dus ook de website willen komen versterken. Wie zoeken wij en wat hebben wij te bieden?

Onze meisjes worden groot en vliegen het nest uit om zich te focussen op andere leuke dingen in het leven. Hierdoor komen we zo nu en dan handen tekort om de website dagelijks te vullen met het laatste nieuws, reviews, artikelen en nog zo veel meer.

Wij zijn dus op zoek naar nieuwe redacteuren, voor Female-Gamers op vrijwillige basis, die het leuk vinden om te schrijven of hun schrijfvaardigheid iets op te schroeven.

* Nieuwsredacteuren – je deelt het laatste nieuws met onze lezers op de website. Je ontvangt via ons de laatste persberichten om te plaatsen. Sommige persberichten zijn in het Engels, dus enige kennis van deze taal is gewenst.
* Event Reporters – ga je graag naar evenementen? Via Female-Gamers kan je naar binnen, overal kijken met als resultaat een gezellig verslag met wat fotootjes voor de mede-bezoekers van het evenement en onze lezers.
* Columnist – deel je ervaringen over games, je verzameling of andere (persoonlijke) onderwerpen die over games gaan via een column.

We maken gebruik van een proefperiode om te kijken of het van beide kanten bevalt. Na deze proefperiode maak je ook kans om games te reviewen. Dit gebeurt als je minimaal 4 items in een maand aan kan leveren.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via vacature@female-gamers.nl

Stuur in de mail de volgende gegevens:
Naam:
Leeftijd:
Woonplaats:
Welke consoles je hebt:
Je favoriete game/platform:
Je favoriete soort games:
Favoriete evenement(en):
Motivatie waarom jij bij ons past:
Of je ervaring hebt:

We zien graag je reactie in onze mailbox verschijnen. Heb je nog weinig of geen ervaring, aarzel dan niet en stuur ons een email.

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

2 Comments on “Wij zijn op zoek naar schrijvers, bloggers & game-fanaten”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.