Heb jij altijd al een Virtual Reality bril op willen hebben dan is dit jouw kans. In de bekende Koopgoot in Rotterdam is een Samsung pop-up winkeltje die twee ultieme VR ervaringen aanbiedt. Ga snel een kijkje nemen want de winkel is er nog tot zondag 11 september.

img_samsungvr_rdam2

In de winkel staan twee VR-brillen met apparaten. Dat klinkt een beetje raar apparaten maar het is echt heel leuk. Naast de voorpui staat een achtbaan stoel. Door middel van de Samsung Gear VR zie je een achtbaan rit. De stoel geeft je een optimale ervaring en beweegt helemaal mee. Hij gaat zelfs 1x over de kop.

img_samsungvr_rdam1

De tweede bril geeft een ervaring of je door de bergen vliegt. Je moet op je buik liggen en kan naar voren en naar links en rechts bewegen om door de ringen te vliegen in de bergen.

Naast de twee VR apparaten staan er ook telefoons uitgestald en zit er een medewerker foto’s te bewerken voor instagram. Wil jij grappige foto’s zien? kijk dan hier. Ben jij in de buurt van de Koopgoot neem dan zeker even een kijken want het is echt een hele leuke ervaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.