De herfstvakantie is net voorbij, maar eerlijk gezegd heb ik nu al zin in de kerstvakantie! Maar wat ga je dan doen in die weken? Nou, een uitje naar The Park Playground behoort zeker weten tot een van de opties.

The Park Playground zit op verschillende locaties in heel Nederland en biedt sinds 2018 hoogwaardige free roam virtual reality-ervaringen. The Park heeft twee grote free roam speelvelden waar je met twee tot acht personen in een virtuele wereld stapt. Je speelt zonder allerlei ingewikkelde constructies en draden, waardoor het voor heel veel mensen heel speelbaar wordt. Je beweegt je als team in een grote open ruimte en kunt hierbij verschillende games spelen. Zo zou je op zoek kunnen gaan naar De Mol (van het tv-programma inderdaad) of je kunt zombies jagen in The Hallow. In een welkomstvideo krijg je alvast wat meer informatie over hoe het er bij The Park Playground aan toe gaat.

Het leuke aan deze manier van spelen is dat je elkaar ook in de VR-omgeving ziet. Je kunt dus niet zo makkelijk met elkaar botsen. Bovendien helpt het enorm dat je niet allerlei kabels om je heen hebt hangen en dus ook niet kunt struikelen (ten minste, niet over die kabels). Wat goed is om van te voren even te checken, is de minimum leeftijd voor de game die je wil spelen. Zo kun je K3 al redden vanaf 7 jaar, De Mol spelen vanaf 9 jaar, maar de rest heeft een grens van 12 jaar of ouder. Ook kun je per game zien wat de minimale en maximale groepsgrootte is, ook niet onbelangrijk. Het zou jammer zijn als opa dan net niet mee kan doen.

Ook faciliteert The Park Playground arrangementen voor onder andere kinderfeestjes, teambuilding en vrijgezellenuitjes. Ze bieden zelfs arrangementen op maat. Met locaties in Amsterdam, Den Haag, Breda, Eindhoven en Zwolle timmeren ze hard aan de weg. Mocht je dicht bij de Belgische grens wonen, dan kun je ook nog uitwijken naar onze buren in bijvoorbeeld Antwerpen of Gent. Mocht je al heel enthousiast zijn geworden en zo snel mogelijk heen willen, dan heeft The Park Playground nu een Halloween actie. Als je nu voor 30 november boekt en bezoekt voor minimaal personen is elke vierde persoon gratis! Ook kun je cadeaukaarten kopen, zodat je het in de juten zak kunt stoppen of onder de boom kunt leggen. Topcadeau lijkt me!

Voor meer informatie over The Park Playground en voor reserveringen check je de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.