Mensen, het jaar is voorbij gevlogen, of niet dan? Het is alweer bijna tijd voor Sinterklaas en Kerst, dus is het ook tijd om verlanglijstjes te gaan maken. Mocht je nou echt even geen idee hebben, dan heeft Bigben een hele reeks nieuwe producten die vast en zeker op jouw lijstje mogen.

Voor alle Pokémon fans heeft Bigben een hele reeks aan lampen, wekkerradio’s en wanddecoraties toegevoegd. Zo zijn er nachtlampen van onder andere Jigglypuff en Eevee en kun je gewekt worden door een wekkerradio met Pickachu of Eevee. Mocht je draagbare verlichting nodig hebben, dan is daar ook aan gedacht met het schattige kleine lampje van Pickachu. En ook aan de wand mag Pichachu niet ontbreken!

Misschien ben je wel geen fan van Pokémon, maar is Dragonball Z meer jouw ding. Dan kun je ook kiezen voor een Dragon Ball-wekkerradio of hang je een lichtgevende Goku aan de muur!

Zelf ben ik geen fan van beide, maar ik ben wel een Marvel en een Disney gek! Gelukkig is er dan voor mij ook wat leuks in de zak te vinden. Voor alle Marvel fans is er nu een collectie van Avengers-speakers. De speakers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten van klein (7x4x7) tot groot (23x8x6). De speakers hebben een oplaadbare batterij en ondersteunen usb en een micro geheugenkaart. Voor de Frozen Fans is er ook een speaker met Anna en Elsa of kun je kiezen voor een headset als je liever in je eigen bubbel naar muziek luistert. n de fans van Harry Potter. Zo kun je kiezen uit een draadloze speaker met de huizen van Zweinstein of een headset van de schattige meneer Potter zelf.

Genoeg keuze voor de verlanglijstjes dus! De producten zijn dit najaar beschikbaar, dus mooi op tijd voor de feestdagen. Voor al deze producten kun je kijken op de site van Bigben en andere multimediawinkels. Overigens heeft Bigben Benelux een actie op instagram waar je een setje Pokémon producten kunt winnen!

Mocht je niet weten wie of wat Bigben is: Bigben is leider in de digitale entertainment industrie en ontwikkelt, licenseert en produceert hoogwaardige games en gaming accessoires, mobiele telefonie accessoires en audio producten. Je kent ze bijvoorbeeld van Nintendo Switch reistassen en gaming headsets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.