Het was weer hoog tijd voor twee nieuwe kits voor De Sims 4. Dit keer slaan we de kledingkast over en gaan we voor jaren 60 en 70 geïnspireerde patronen en items en voor prullaria waar je al jaren naar op zoek bent.

Allereerste de Pastel Pop Kit die ze in samenwerking met Simmer Jesse “Plumbella” McNamara hebben ontwikkeld. Met deze kit kun je jouw suffe slaapkamer omtoveren tot zomerse jaren 60 en 70 pastelkleurige speelse slaapkamer. Je lakens krijgen psychedelische patronen, meubels krijgen speelse vormen en misschien zocht je al jaren naar die ene hartvormige stoel. Deze kit straalt aan alle kanten zachtheid uit, dus dat moet dan wel een beetje je stijl zijn. Persoonlijk hou ik wel van pastel, zeker als accent hier en daar of voor een mooie kinderkamer. Ik ben heel benieuwd welke items we met de Pastel Pop Kit kunnen toevoegen.

Bij de Prullaria Kit krijgen we allemaal troepjes en rommeltjes die het huis nog net even wat meer ingeleefd maken. Het bevat een hele stapel aan kleine en persoonlijke items die de persoonlijkheid van je Sims wat meer doen stralen. Zo zal er een open make-up doosje tussen zitten voor in de badkamer of op je slaapkamer. Of misschien lees je graag tijdschriften op de wc en plaats je daar een hele stapel. Ik heb in mijn Sims huizen ook altijd overal prulletjes staan, maar ik miste toch nog wel een hele hoop. Soms kon ik dit wel online vinden, maar dat werkte dan toch niet altijd even soepel. De Prullaria Kit kan dit hopelijk eindelijk oplossen. Als ik de instagram post zie, zie ik in ieder geval al gebruikte kopjes met theezakjes er nog in, een bril en een setje sleutels. Kom maar door met die troepjes!

Zowel de Pastel Pop Kit als de Prullaria Kit zijn vanaf 10 november verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.