Dit weekend bestaat Planet Zoo drie jaar, dus het is tijd voor een feestje. En bij een feestje horen natuurlijk cadeautjes. Eens kijken wat Planet Zoo voor ons in petto heeft.

De game heeft in ieder geval een gratis update gekregen voor alle spelers. Deze update kun je nu direct downloaden en geeft je alvast wat nieuwe content. Een daarvan is het edelhert, een prachtig groots en statig dier die we hier in Nederland bijvoorbeeld op de Veluwe en in de Oostvaardersplassen kunnen vinden. Verder kunnen je bezoekers nu dierenballonnen kopen bij Loony Bloons, in de vorm van een tijger, giraffe, chimpansee of rode panda! Tot slot is er ingame een tijdelijke Community Uitdaging gaande van 4 t/m 6 november. Tijdens dit evenement krijg je voor elke vijf dieren die je uitzet een dier met een boost van 80% in alle genen (met een kans van 1 op 50 dat het een albino of gevlekt dier is). Voor alle 20 dieren die je uitzet krijg je een nieuwe avatar outfit. Dus, aan de slag!

Mocht je je nu de hele dag in Planet Zoo willen onderdompelen, ook als je niet kunt spelen, dan kun je nu merchandise bestellen! Ze verkopen hoodies en shirts in verschillende maten (ook kids), muismatten, mokken, puzzels, canvasdoeken en posters. Dit kan via de officiële shop en ze verzenden ook naar Nederland. Om te kunnen bestellen moet je wel een account bij Frontier hebben, maar die kun je gratis aanmaken. Heb je boven de €75 in je mandje (dat red je al met een trui, een t-shirt en een mok) dan heb je geen verzendkosten.

Mocht je liever voor muziek gaan, dan is er nu een nieuw Planet Zoo album om te spelen op Spotify. Tijdens de livestream gaven ze hier zelfs een heuse vinyl van weg. Wie weet dat er ooit de mogelijkheid komt om vinyl in de merchandise shop te kopen.

Mocht je de gehele livestream willen bekijken dan kan dat hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.