Daar zijn we weer! Een nieuwe maand is alweer aangebroken en natuurlijk ook een nieuwe maand vol materiaal om volop te bingen! Het wordt alweer flink kouder, dus huispak aan, dekentje er bij, kaarsjes aan en heerlijk televisie kijken. We hebben weer een mooie lijst met releases voor november voor je.

De laatste tijd binge ik persoonlijk weer volop. Ook naar andere streamingsdiensten worden er de nodige uitstapjes gemaakt. In oktober en begin november stonden Die Kaiserin, Derry Girls – seizoen 3, The Watcher, Costa!!, the Curse of Bridge Hollow, the Good Nurse, From Scratch, the Takeover en Inside Man op het programma. Er is weer flink wat weggewerkt, maar er is natuurlijk zoveel aanbod dat Netflix natuurlijk nooit uitgespeeld is.

Op naar november en we beginnen meteen met wellicht de release waar al enorm lang naar uitgekeken wordt:

Wednesday
23 november is de dag dat we Wednesday mogen bingen. De dochter van de Adams Family speelt de hoofdrol in deze serie van de hand van Tim Burton. De release is op woensdag 23 november en er staan meteen acht afleveringen voor je klaar.

The Takeover
Zelf heb ik hem al mogen aanschouwen, want hij staat sinds 1 november op Netflix. We duiken in deze Nederlandse Netflix-original in de wereld van de hackers. Een spannende film met hoofdrollen voor Holly Mae Brood en Frank Lammers.

The Crown – seizoen 5
Een gloednieuw seizoen van the Crown. Het seizoen waarin het afbrokkelen van het huwelijk van Charles en Diana een grote rol speelt. We hebben weer een flinke tijdssprong gemaakt in de serie en het beloofd weer een hoop spanning en intrige. Vanaf 9 november binge je seizoen 5.

Manifest – seizoen 4 deel 1
Het laatste seizoen van Manifest. De serie over een vliegtuig die plots van de radar verdwijnt en jaren later opeens weer opduikt. De inzittenden maken vervolgens vreemde dingen mee. Seizoen 4 is het laatste deel van de serie en de eerste afleveringen kun je nu zien. Het slotstuk volgt later. Wordt het mysterie eindelijk opgelost?

1899
Wanneer je fan was van the Dark dan zul je deze serie ook hoog op je verlanglijst moeten zetten. Mysterie alom op een migrantenschip op weg naar New York en plots de koers moet verleggen. Klinkt al spannend en vanaf 17 november kun je kijken naar de Duitse thrillerserie.

Sluimerland
Jason Mamoa speelt de hoofdrol in Sluimerland. Een familiefilm waarin een weesmeisje en een rover op reis gaan door een droomland op zoek naar een kostbare parel. De magie barst los vanaf 18 november.

Mijn Vaders Draak
Animatie mag natuurlijk niet ontbreken en de wereld van Mijn Vaders Draak ziet er fantastisch uit. Vanaf 11 november kun je zien hoe een jongen reist naar Wild Eiland en daar een vriendschap voor het leven sluit.

Nog meer inspiratie nodig om te bingen? Bekijk dan de onderstaande trailer voor November:

One of Us Is Lying – NetflixNog een aantal tips: Enola Holmes 2 is nu te zien en Young Royals – seizoen 2 is eveneens nu te zien. One is us is Lying – seizoen 2 is vanaf 16 november te zien. Seizoen 3 van the Cuphead Show zie je vanaf 18 november, het drama over zwemtalent the Swimmers zie je vanaf 23 november en zwijmelen in aanloop naar kerst doe je vanaf 24 november met the Noel Diary.

Meer dan genoeg keus toch? Welke films en series komen er op jouw lijstje?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.