Ik ga op vakantie en neem mee? Een koffer vol toffe shirts uiteraard! Misschien ben je al bekend met de website DIRTEES, misschien nog niet. Ze hebben in elk geval een toffe collectie met onder andere geekie dames shirts.

De volgende Ghostbusters film zal, naast Chris Hemsworth als sexy baliemedewerker, ook een volledig vrouwelijk team hebben! Hoe toon je beter je support dan met een vet Ghostbusters shirt?

img_Dirtees_GB1hier te krijgen

Ook Wonder Woman krijgt binnenkort haar eigen film. Gal Gadot zal schitteren als de amazone en of je Gal nou wel of niet in de rol vind passen, het is wel erg vet dat Wonder Woman eindelijk haar eigen film krijgt.

img_Dirtees_WWhier te krijgen

On your left“! Wie wil nou niet Captain America of een andere superheld als vriendje (of vriendin)? Sommige superhelden hebben misschien dan röntgenstraling ogen, maar soms moet je ze even een stille hint geven. Zoals met dit T-shirt!

img_Dirtees_CA1hier te krijgen

Femme power steunen wij uiteraard! Laat je vrouwelijke krachten zien met dit vette shirt! Batgirl, Wonder Woman en Supergirl zijn natuurlijk een goed voorbeeld voor iedere sterke vrouw.

img_Dirtees_Femme1hier te krijgen

Calling all Autobots! Hoewel de Michael Bay films soms wat hectisch zijn, blijven wij uiteraard altijd fan van de tekenfilmseries. Optimus Prime is een inspirerende leider en wij steunen hem dan ook graag met het dragen van dit vette shirt.

img_Dirtees_TF1hier te krijgen

Nu heeft DIRTEES uiteraard veel meer dan T-shirts! Zo hebben ze ook: tassen, mokken, kinder, baby en heren shirts, caps en ik heb gehoord dat er binnenkort ook een hele vette Optimus Prime lamp aan de collectie word toegevoegd!

Enfin, DIRTEES wil jullie helpen stylish op vakantie te gaan! Vandaar dat we een shirt weg mogen geven!

Onze vraag aan jullie: Waar in de wereld laat jij je geekie shirt zien deze vakantie?

Wil je een T-shirt naar keuze uitzoeken op de dirtees.nl? Beantwoord deze vraag dan in een comment hieronder, een reply op Twitter onder de prijsvraag of een comment op Facebook onder de prijsvraag vóór 3 juli 2015 en wie weet zit jij er stylish bij deze vakantie!

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

30 Comments on “Prijsvraag: Ik ga op vakantie en neem mee… (GESLOTEN)”

  1. Ik laat mijn geekie tshirt dan vooral op mijm werk zien.’t Ghostbuster-shirt is helemaal geweldig!Daarnaast gaan we wel nog wel maar we weten nog niet wat we gaan doen.

  2. Ik geef het shirt als cadeau aan mijn vriendin voor als we op reis gaan naar turkije. My boyfriend is a superhero zou fantastisch zijn want we zijn allebei erg fan van Marvel.

  3. Ik ga… niet! op vakantie… dus ik show me shirt op mijn werk… aangezien ik seizoenswerk heb (oftewel zomer waardoor ik geen vakantie mag opnemen) show ik momenteel me geek (vooral COD) shirts in het magazijn tijdens het orderpicken! 😛

  4. Ik zag op de website van Dirtees een supergaaf Miss Piggy T-shirt.
    Zou mooi zijn voor mijn vriendin.
    We / zij is gek van de Muppets.
    En ik denk dat ze het aan gaat doen naar het werk. Ze komt dagelijks in contact met veel patienten. En zo’n t-shirt zal vast een lag op menig gezicht toveren.

  5. Wij gaan dit jaar naar de ardennen dus daar zullen ze hem dan vast zien…. maar als ik mag kiezen waar ik eens heen wil dan zal dat toch echt ergens in het midden oosten zijn

  6. Ik vind het Femme Power – Logoshirt Girls White geweldig want ik ben een “echte” power vrouw door alles wat ik heb meegemaakt. Ik zou het dragen a.s. 3 juli op mijn verjaardag en a.s. 18 juli op mijn trouwdag want helaas kan ik niet naar het buitenland.

  7. Wat een gave shirts zeg! die wil ik overal wel dragen, mits het niet TE warm is natuurlijk.. Op mijn werk, vrije tijd, vakantie zit er net op dus helaas niet tijdens mijn vakantie kunnen dragen hahah. 23 juli ben ik jarig, zal wel tof zijn om dan zo’n shirt te dragen!!! Echt super dat jullie 1 van deze shirts weggeven. Ik doe zeker mee! fijn weekend, groetjes ilsiee

  8. Zou graag het Ghostbuster-shirt willen winnen om aan te doen in het spookhuis op de zomerkermis in Tilburg waar we elk jaar naar gaan.

  9. heey,
    Wat een leuke winactie! Ik ben helemaal in love met dat shirt van Wonder Woman. Echt te gek 😀 Ik zou deze naar school aan doen en iedereen er jaloers mee maken! Bedankt.

  10. Wij gaan helaas niet op vakantie, maar wil graag het tshirt met ‘ girls will save the world’ aan mijn dochter geven. Misschien helpt het met haar onzekerheid 😀

  11. Ik show mijn shirt op verschillende festivals deze zomer, op mijn werk en op vakantie in het zonnige Tenerife.

  12. Het transformers shirt zou ik graag willen dragen tijdens de verjaardag van mijn vriend, dat zou hij te gek vinden want hij is helemaal gek van transformers!

  13. Ik begin klein dus gewoon hier in het dorp want Dirtees moet nog veel bekender worden 😉

  14. Wanneer jullie hier in Nederland in koude afwachting van de winter zijn, loop ik in november met blote arme, blote benen en pootjes in teenslippers. Wellicht draag ik dan in Cuba wel een geekie shirt …

  15. Ik draag het shirt op de universiteit met een spijkerbroek, leren jasje en leuke laarsjes. Ik vind het geweldige shirts en wil laten zien dat je er als gamer echt niet nerdy uit hoeft te zien, maar gamen en mode ook goed kan combineren!

  16. wauw ik wil heel graag het t-shirt van de Ghostbusters en ik neem hem mee naar griekenland rodos geweldige actie

  17. Ik zou het T-shirt dragen op mijn vakantie naar Frankrijk, super gaaf !!!

  18. Waar ik ga, daar gaat mijn Geek-shirt. Mijn vrienden en familie kennen me als een geek, nu de rest van de wereld nog!

  19. Ja super. zou het shirt eerst meenenemen naar de Nijmeegse 4daagse en daarna door naar Nicaragua!

  20. Voor een week in Stockholm en heeeel vaak in Amsterdam! 🙂 Wil zo’n shirt meer dan graag winnen. GIRL POWER.

    1. Gefeliciteerd Stephanie, je bent onze winnares! We zullen z.s.m. contact met je opnemen via e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.