Het is zomervakantie in alle regio’s van Nederland, dus eindelijk wat meer tijd om die leuke Geek Spots te vinden. Maar waar te beginnen? FindGeekSpots.com draait al een hele tijd mee en verzorgt maandelijks een blog voor Female-Gamers met de leukste Geek Spots. Tijd voor een goede introductie, maar ook voor tof nieuws!

FindGeekSpots.com helpt je een handje bij het zoeken naar leuke Geek Spots over de hele wereld en geeft je de mogelijkheid om met een persoonlijke account een Geek trip uit te plannen. Wij gaan bijvoorbeeld naar België deze zomer, dus als ik zoek op Geek Spots in Antwerpen krijg ik bijvoorbeeld The Geeky Cauldron voor een geeky lunch en Mekanik Strip voor toffe Comics en items.

Als je een account maakt op FindGeekSpots kun je jouw favoriete locaties en evenementen opslaan, zodat je het makkelijk terug kunt vinden tijdens bijvoorbeeld de vakantie of een flitsbezoek aan een nieuwe stad. Mocht je er dan uiteindelijk geweest zijn, dan kun je dit ook nog eens aangeven in je account. Dus je hoeft niet meer op zoek naar bonnetjes en ander bewijs dat je ergens een comic gekocht hebt, gewoon even aanvinken bij FindGeekSpots! Je kunt ook jouw ervaringen delen op de Discord Community, zodat anderen jouw favoriete plek ook eens kunnen gaan bezoeken.

Dan nog even wat tof nieuws! FindGeekSpots komt binnenkort met een Geek Pass. Dit is een QR code waarmee je allerlei toffe voordelen hebt, zoals korting bij aangesloten locaties of misschien wel een kleinigheidje! Daarnaast is FindGeekSpots de eerste die dit concept in Europa zullen introduceren en dat is echt heel tof, want Europa wordt toch vaak vergeten met dit soort dingen.

Ik heb natuurlijk al even een account gemaakt en ik weet precies waar ik in België straks naar toe ga. Kom je ook bij de FindGeekSpots community? Wie weet vind ik nog een toffe aanrader dankzij jullie input!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.