De S, dat moet een makkelijke zijn. Onze redactieleden zijn waarschijnlijk nog een beetje brak van al het E3-gamegeweld, maar hopelijk weten ze toch met wat supergoede namen te komen!

Sopithia Alexander
Sopithia Alexander aka Σοφιτία Αλεξάνδρα uit de Soul Calibur serie. Haar ziel herbergt de waarheid. (Heather)
[center][/center]

Sonya
Weer een secy blondine uit Mortal Kombat X die niet bang is te vechten. (Celine)
[center][/center]

Sera
Sera uit Dragon Age Inquisition is irritant, sarcastisch, kinderachtig, grappig en ik hou van haar! Ze is een van mijn favoriete characters in Dragon Age: Inquisition en weet me altijd aan het lachen te maken. (Sam)

[center]img_30_Juni_Sam_Sera[/center]

Suzume
Suzume is mijn favoriete ninja in Mini Ninjas. Met haar houten fluit als wapen sluipt ze door het hoge gras en verrast ze haar vijanden. En als een echte dierenvriend gaat ze op deze manier alle diertjes proberen te bevrijden. (Sandra)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30days_female19_suzume_sandra.jpg[/img][/center]

Serena
Serena uit Pokémon X en Y. Serena is één van de hoofdpersonage uit deze game samen met haar Fennekin. (Maike)
[center][img]http://www.female-gamers.nl/wp-content/uploads/2015/05/img_30_juni_Maike_Serena.png[/img][/center]

Sylvanas
Back to the good old Worlf of Warcraft! Sylvanas Windrunner is overduidelijk mijn personage, zeker met de letter S. Naast dat ik haar mag vertegenwoordigen in onze strip is ze stoer en sexy en hartstikke dood. Hoewel.. Haar leven startte ze als Night Elf en uiteindelijk is ze aan het ras Undead High Elf gekoppeld. Ach, hoe dan ook ze is alive and kicking in de game en mijn favoriete S. (Patricia)
[center][/center]

Sam
Sam, ze houdt van goochelen en is niet al te bang aangelecht. De game waar ze in zit is misschien iets minder bekend maar dat maakt hem niet minder leuk. Sam komt uit Grey Matter. (Didi)
[center][/center]

Sarah
Sarah Lyons ken je natuurlijk uit Fallout 3, die je misschien wel weer gaat spelen na al het Fallout-nieuws op E3. Haar haar is wat mij heel erg fascineerd, goudlokje! (Laura)
[center]IMG_26day_Sarah[/center]

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.