De meeste gamers gaan verder dan alleen het gamen op consoles. Over het algemeen hebben ze ook diverse game-gerelateerde items in huis staan der decoratie. Je kunt het je hierbij zo gek niet bedenken: van beeldjes tot aan huishoudelijke items. De redactie van Female-Gamers.nl heeft ook de nodige game-gerelateerde items in huis en laat je weten welke hun favoriet is.

Alena: Oei, dat vind ik wel een lastige, want we hebben niet zoveel game-items in huis. We hebben vooral veel verschillende posters van bijvoorbeeld The Legend of Zelda. We hebben door het huis heen verschillende grote wissellijsten en dan veranderen we af en toe van poster. Op dit moment hangen Pikmin 3 en Link’s Awakening in de woonkamer. We hebben wel de LEGO Tallneck en die is wel echt heel erg vet. Verder hebben we vooral veel Star Wars items in huis, waaronder een schilderij van Din Djarin (The Mandalorian) en een Storm Trooper, geschilderd door Alpay Efe. Dat zijn wel twee van mijn favoriete items.

Patricia: Ik zal eerlijk zijn, hier heb ik echt lang over na moeten denken. De kamers in huis langs gelopen om uiteindelijk tot de conclusie te komen, ik heb niet echt iets game-gerelateerds staan. Of niet actief in elk geval, bijna alles ligt weggestopt. De consoles zou ik kunnen noemen maar dat is misschien te voor de hand liggend. Iets dat ik de laatste dagen, vanwege ons ‘ruim het huis op’ project, tegen ben gekomen is de Tetris-lamp. Deze zweeft momenteel door het huis, best een leuk ding.

Lisa: Ik heb een aantal game-gerelateerde items hier staan waar ik ontzettend blij mee ben (waaronder Splinter Cell, The Last of Us, Cyberpunk 2077, Wolfenstein en Assassin’s Creed), maar mijn grootste collectie is denk ik toch wel van The Witcher. Deze bestaat uit statues, zwaarden, shotglaasjes, Gwentkaarten, noem maar op. Eén van mijn favoriete statues is denk ik wel die van de Leshen uit The Witcher 3: Wild Hunt. Deze is uitgegeven door Dark Horse in een gelimiteerde oplage van 1000 stuks (die van mij is nummer 624 van de 1000). De Leshen statue is zo’n 50 cm hoog en ontzettend gedetailleerd. Echt een heel gaaf ding en ben blij dat ik ‘m destijds op tijd besteld heb, want hij bleek daarna al snel uitverkocht te zijn.

Amber: Mijn Borderlands masker is wel een favoriet die ik heb hangen in mijn game kamer. Boven het masker hangen nog wat CS:GO pins. Die pins kon je kopen op evenementen, zoals ESL Cologne en was dan een pin en een code. De code zorgde ervoor dat je de pin dan ook in je Steam Library kon hebben. Natuurlijk random welke je zou krijgen en de ene was zeldzamer dan de ander.

Linn: Een lastige vraag, hier in huis is het best een Nerd-huis. Van videogames tot aan bordspellen en vele game en geek-gerelateerde items. Welke dan echt een favoriet is dat is toch best een lastig te beantwoorden vraag. Ik ga dan toch voor het retro-like lampje met Game Boy-motief mét geluidje wanneer je er op drukt. Ik heb hem ooit voor Female-Gamers.nl mogen reviewen en ben er nog steeds heel erg blij mee.

Yvonne: Pooh eerlijk gezegd hebben we hier in huis weinig game gerelateerd in huis. Mijn oudste heeft veel van Harry Potter op haar kamer. Maar verder niets met betrekking tot games. Ik ben meer van de gadgets. Denk aan een google wekker en muziek box.

Heb jij een favoriet game-gerelateerd item in huis? Laat het ons vooral weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.