Het wereld-wijde-web staat bom-bom-enbomvol informatie! Allemaal zaken die je in je op kan nemen. Natuurlijk is het allerbelangrijkste om het nieuwste game-nieuws tot je te nemen. Dit kan op heel veel manieren en daarom is vandaag de ham-vraag: ‘Waar haal jij je game-nieuws vandaan’? Psssttt…. het antwoord van onze lezers moet natuurlijk zijn: Female-Gamers.nl!

Alena
Via Female-Gamers krijg ik natuurlijk altijd het laatste persnieuws, maar als ik dat buiten beschouwing laat kom ik op YouTube eigenlijk altijd nieuwe trailers tegen en ga dan zelf verder neuzen naar het nieuws rondom een game. Vaak kom ik dan vanzelf weer ander nieuws tegen. Als ik echt iets op wil zoeken kijk ik meestal op Game Kings of IGN of de website van een developer.

Patricia
Mijn inbox staat vol met persberichten. Verder komt er wel eens iets voorbij op Instagram. Als ik echt iets wil weten ga ik vaak naar de website van IGN of de developer zelf.

Sam
Ik ontvang regelmatig persberichten uit de game- en techindustrie. Daarnaast kijk ik graag naar specials van verschillende uitgevers en volg ik mijn favoriete gamedevelopers op social media.

Linn
Ik volg veel zaken op Facebook en hier komt het dan gewoon in mijn feed voorbij. De meest belangrijke bron is natuurlijk de persbox van Female-Gamers.nl. Stiekem is dit heel leuk, want je bent echt als eerste op de hoogte van de nieuwste releases en info. Een absoluut voordeel van het schrijven voor deze website.

Lisa
Net als mijn mede-redactieleden, krijg ik het meeste nieuws ook via de persberichten te zien, maar ook op social media word je al snel op de hoogte gehouden en via bekende YouTubers. Als ik af en toe echt wil neuzen tussen het laatste nieuws, dan kijk ik vaak op de website van PC Gamer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.