Elke keer als er een nieuwe golf Amiibo komt, of een nieuwe 3DS, dan zijn ze binnen mum van tijd uitverkocht. Het kan goed uitpakken, namelijk als jij toch een van die weinige poppetjes weet te bemachtigen, maar vele gamefans vissen hierbij toch achter het net. Wat vind je daarvan?

Artikel_FAQ_Sandra

Het feit dat nieuwe producten van Nintendo zo snel uitverkocht zijn is naar mijn mening alleen maar een goed teken. Ik ben echt een Nintendo-fan en ik ben blij dat hun verkoop zo goed gaat. Ik vind de Amiibo nu nog prijzig, maar als ik genoeg geld had dan hadden de nieuwste Amiibo ook direct bij mij in de kast gestaan!

Artikel_FAQ_Laura

Nu ben ik een Amiibo-verzamelaar en kan ik dus alleen maar zeggen dat ik ervan baal. Aan de ene kant is het fijn dat de Amiibo die je dan hebt, op den duur van grotere waarde zijn door hun kleine oplage, maar aan de andere kant komen er dan ineens weer geruchten dat Nintendo er toch nog wat bij gaat maken, waardoor je je een beetje in de zeik genomen voelt. Ik denk dat het Nintendo veel meer zou sieren als het Amiibo in overvloeden zou aanbieden, met dan bijvoorbeeld een paar special editions die dan wat moeilijker te krijgen zijn. Blijf een beetje aan je fans denken!

Artikel_FAQ_Didi

Dat bepaalde artikelen wat exclusiever zijn daar kan ik wel mee leven. Bij Nintendo is het natuurlijk wel vaker zo dat tijdens de release van een product deze minimaal geleverd wordt. Dit is natuurlijk vervelend voor de mensen die niets mee naar huis kunnen nemen en hun kinderen teleur moeten stellen. Wat ik raar vind aan de Amiibo is dat ze vervolgens helemaal niet meer aan te komen zijn. Het is niet zo dat een maand later de winkels er in eens vol mee liggen. Je zou toch denken dat als een product zo hard loopt er gewoon een tweede productie ronde gestart kan worden. Als je het mij vraagt wil Nintendo nog steeds graag winst maken en laten ze dat hier misschien een beetje liggen. Want ze krijgen geen percentages meer over de belachelijk hoge bedragen die er voor Amiibo worden gevraagd op Ebay.

Artikel_FAQ_Mirjam

Elke keer flikt Nintendo het weer, maar waarom blijf ik mij afvragen. In de winkel waar ik werk vraag ik mij dit maar al te vaak af. Al die fans die telkens hun aankopen mislopen. Als Nintendo nou gewoon meer uitbrengt dan zullen ze toch ook meer omzet halen. Trouwe Nintendo fans weten inmiddels wel dat ze hun producten gelijk moeten reserveren.

Artikel_FAQ_Sam
Ik verbaas me er soms wel eens over hoe snel sommige mensen over gaan tot aankopen. Het lijkt wel alsof de mensen tegenwoordig minder snel verzadigd zijn en steeds meer en nieuwere spullen willen hebben. Toegegeven ik heb ook meteen toen de Xbox One uit was deze gekocht. Maar ik heb hiervoor ook heel lang gespaard en het mezelf met verjaardagsgeld cadeau gedaan. Omdat ik altijd vrij zuinig heb leren leven ben ik eraan gewend geraakt soms even iets niet te kopen. Dat ik hierdoor soms een te gekke editie mis ben gelopen vind ik dan wel jammer, maar ik kan me er makkelijk overheen zetten. Wie weet vind ik het over 10 jaar ergens op een snuffelmarkt en kost het item me slechts de helft of minder van de ooit originele prijs.

Artikel_FAQ_Celine

Ik vind het een hele goede verkoop stunt. Je ziet dat gamers graag een Amiibo willen kopen en dat leid tot uitverkochte Amiibo. Het is wel minder als je bijvoorbeeld wil sparen voor een Amiibo en eer dat je het geld hebt is de Amiibo al niet meer te koop.

Artikel_FAQ_Heather

Ieder zijn ding. Het is niet mijn ding, maar ik snap wel dat mensen die dingen allemaal willen verzamelen/hebben. Ik heb mijzelf vroeger ook door zakken Cheetos heen zitten vreten in de hoop op die ene Flippo die ik nog niet had. Uiteraard was de chips wat goedkoper dan de Amiibo maar, net als volledige Flippoboeken, zullen ook de Amiibo poppetjes over 50 jaar veel waard zijn.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.