Durf jij de uitdaging aan te gaan en zonder (geld) cheats te spelen? Of voorzie jij jouw Sims van een aardig zakcentje om te leven? Of gebruik je andere cheats?

Lisa: Ik gebruik niet zo veel cheats. Vind het veel leuker om te spelen zonder, dan is het echt een uitdaging. De cheat die ik dan toch het meest gebruik is motherlode, voor als ik stiekem toch iets duurs voor mijn Sim(s) wil kopen, of als het huis waar ik mijn Sim(s) naar toe wil verhuizen net iets te duur is. Ook gebruik ik wel eens kaching, voor als ik wat extra geld wil maar niet te veel, en reset_sim, voor als een Sim weer eens vastloopt of raar doet.

Heather: Ja, haha. motherloooode!

Sandra: In de allereerste Sims spellen die ik had gebruikte ik soms de cheats voor meer geld, maar dat vond ik al gauw niet meer leuk. De Sims 2 heb ik nooit gehad en in De Sims 3 gebruik ik helemaal geen cheats. Ik vind het jammer dat er cheats bestaan, maar kan begrijpen dat het handig kan zijn als je als rijke Sim wilt beginnen met je spel. Het enige wat ik wel eens gebruikt heb, en dat is voornamelijk voor het inrichten van het huis is ‘moveObjects on’. Ik heb deze regelmatig nodig gehad omdat mijn Sim in het bed lag dat ik wou vervangen of verplaatsen. Daarnaast heb ik ‘resetSim (hier de naam van je sim)’ veel nodig gehad voor een grote bug in het spel nadat Beestenbende uitkwam en mijn huisdieren glitched raakten in het bad en vervolgens van de wereld verdwenen. Dit heeft voor veel frustratie gezorgd maar op zo’n moment ben ik blij dat deze handige cheat bestaat.

Patricia Ik gebruik soms de geldcheat (motherlode), maar eigenlijk alleen als ik een uitbreiding ga reviewen. Verder probeer ik zonder geld cheats te spelen, lekker uitdagend. Maar ik gebruik voor het inrichten van huizen en tuinen toch regelmatig (moveobjects on/off) om spullen dicht bij elkaar te plaatsen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.