In de afgelopen maanden heb ik weer de nodige screenshots gemaakt van Sims-fans die in de Facebook groepen een vraag stellen. Op zich is daar niets mis mee, maar soms moet ik toch wel even kijken of ik in de juiste groep zit of niet.Al heb ik me nog nooit aangemeld voor een butlergroep of eentje die gaat over robotstofzuigers…
1. Soms moet je harde maatregelen nemen.


2. Zouden ze bij de Sims ook een technische dienst hebben?


3. Schijn een lichtje op mij.


4. Dat probleem hebben mijn kinderen ook…


5. Hopelijk is het geen IKEA variant.


6. Heb je wel instructies gegeven?


7. Zegt nooit iemand, toch?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.