Eerder dit jaar werd in een Nintendo Direct bekendgemaakt dat er nieuwe circuits voor Mario Kart 8 beschikbaar zouden komen. Eindelijk is het zo ver en komen er nog eens acht extra circuits naar de Nintendo Switch voor deel 2 van de uitbreidingspas.

Nintendo liet eerder al weten dat er maar liefst zes sets verschijnen vol nieuw race-plezier om je vol op uit te leven. De laatste set zal eind 2023 verschijnen, dus met diverse tussenposes is er genoeg om je op uit te leven. Oude, vertrouwde klassiekers uit de roemrijke Mario Kart-historie, maar ook gloednieuwe banen waarop je het gaspedaal flink in kunt drukken. Als opfrisser, óf wanneer je nu pas over dit heugelijke nieuws hoort, nog even de circuits uit set 1 op een rijtje: Wii Kokosnootplaza, N64 Chocokloof, 3DS Toads Circuit, DS Paddenstoelenpas en GBA Wolkenhof, naast Ninjaschool, Parijs-Promenade en Tokio-Toer uit Mario Kart Tour.

Bekijk hier alvast alle nieuwe circuits uit set 2:

In set twee krijg je maar liefst acht nieuwe circuits voorgeschoteld, verdeeld over de knollenbeker en de propellerbeker. Kies je voor een heerlijk zoet Stracciatellastraat-circuit voor het eerst verkrijgbaar in de Mario Kart-serie, New York Drive uit Mario Kart Tour óf DS Waluigi’s Flipperkast circuit. Misschien ga je toch liever voor de scherpe bochten in het klassieke circuit uit Super Mario Kart voor de Super Nintendo, de N64 Wildwestwoestijn waarin je moet oppassen voor de oude stoomlocomotief of de Sydney Sprint waarin je over de baai scheurt en prachtige langs prachtige bezienswaardigheden scheurt uit Mario Kart Tour. Toch liever de winter induiken? Race dan naar GBA Sneeuwland uit Mario Kart: Super Circuit of duik juist onder de grond met de Wii Paddenstoelenpas.

Let op: je kunt de extra circuits alleen spelen met de betaalde DLC Mario Kart 8 Deluxe – Circuit- uitbreidingspas. Wanneer je een abonnement hebt op Nintendo Switch Online + uitbreidingspas krijg je alle sets zonder extra kosten helemaal cadeau.

© Nintendo Co., Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.