De Geitenchaos kan weer los gaan barsten! De, wellicht, meest vreemde klassieker op gaming-gebied ooit krijgt alweer een derde deel en de release-datum is nu bekend! Ben jij klaar voor meer geblaat dan ooit tevoren?

De officiële game Goat Simulator stamt alweer uit 2015 en zorgde destijds voor veel hilariteit. Een game over en vol met geiten? Hoe kon een game zo bizar zijn? Toch heeft menig gamer kennis gemaakt met deze absurditeit. De sequel is gebaseerd op deze gestoorde voorganger en beloofd meer geiten en meer geblaat dan ooit tevoren.

De pre-udder trailer vol vliegende geiten zie je hier:


Pilgor is onderweg naar Goat Simulator 3 en deze geit is absoluut niet te stoppen. Verken uitgestrekte sandbox-eilanden en ongelooflijk maffe manieren om je te verplaatsen. Dit keer kun je samen met je vrienden het ultieme geiten-feest beleven op het eiland Angora. Wees gewaarschuwd, want er staan vele mysteries op je te wachten vol chaos waardoor je vriendschappen absoluut op de proef worden gesteld.

Voor de die-hard fans is er ook een fysieke versie genaamd Goat in A Box Edition. Wat kun je verwachten van deze fysieke versie? Een hoop dingen waar je geen ene bal aan hebt, waaronder een fysiek exemplaar van de game, een Custom Goat Box, een geit-knuffeltje, een steelbook, 3 ansichtkaarten én een dubbelzijdige poster. De digitale content die je er ongewild gratis bij krijgt: game- en soundtrack discs, een Pre-Udder-uitrustig, geremasterde skins, een digitale soundtrack en 3D-printbestanden.

Goat Simulator 3 verschijnt op 17 november 2022 voor de PC (Epic Games Store), Xbox Series X/S en PlayStation 5. Wanneer je een Pre-Udder voor de game plaats dan krijg je een extra in-game uier-uitrusting cadeau. Wil je de nostalgie opsnuiven? Kies dan voor de Downgrade Edition vol geremasterde content uit de rijke Goat Simulator-historie. Wie wil dat nu niet?

We sluiten dit bizarre bericht af met een quote van Coffee Stain North: “En omdat het in november toch meestal hondenweer is, kun je tegen die tijd net zo goed binnenblijven om de geit uit te hangen!

© Coffee Stain North

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.