We hebben het wel eens vaker over gamen voor het goede doel gehad, bijvoorbeeld met Games Done Quick (wat overigens net weer is geweest en waarvoor ze meer dan $3,1 miljoen hebben opgehaald). Game Changers Nederland heeft sinds 2016 ook jaarlijks meerdaagse evenementen om geld in te zamelen voor een goed doel en dit keer is dat voor Make-A-Wish!

Het weekend van 7 t/m 9 februari staat bij de gamers van Game Changers Nederland volledig in het teken van geld inzamelen voor Make-A-Wish.  Dat doen ze niet alleen met gamen, maar de gamers krijgen ook nog uitdagingen voorgeschoteld in de hoop dat ze nog meer geld zullen inzamelen. Ze geven zelf aan dat je dan kunt denken aan uitdagingen als een duik nemen in de Maas of spelen terwijl je onder stroom staat! Ze gaan veel verschillende games spelen, van recente games tot echte klassiekers en daar bovenop zullen er niet alleen gamers van Game Changers Nederland aanwezig zijn, maar zullen er ook special guests voorbij komen. Ik ben benieuwd!

Er is trouwens niet alleen van alles te zien, maar ze hebben ook een aantal vette items die ze verloten onder de donateurs. Ze hebben verschillende sponsoren en zij hebben gezorgd voor verschillende games die gespeeld gaan worden maar ook voor de goodies die ze zullen verloten. Namen die genoemd worden zijn bijvoorbeeld MSI, Nintendo, PlayStation, Trust Gaming en AOC. Dus mocht je nog niet overtuigd zijn van doneren aan een goed doel, je kunt met je donatie ook nog eens meedingen voor leuke bedankjes. Voor nog een beetje extra spanning kun je ook mee doen aan de veilig voor bepaalde items.

Game Changers Nederland is een initiatief van StarGamers.nl en verkooppagina Gameke.nl en ze doen dit al sinds 2016. Ze hebben voorheen geld opgehaald voor Stichting ALS Nederland, het Nationaal MS Fonds en het Prinses Beatrix Spierfonds en alle edities waren zeer succesvol. Nu vonden ze het tijd om geld in te zamelen voor Make-A-Wish. Make-A-Wish Nederland zet alles op alles om de wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling te laten gaan. Het draait volledig op vrijwilligers, ouders, sponsoren, donateurs enzovoort en iedereen doet het vanuit het hart. Ze zorgen ervoor dat het kind en de familie en vrienden een onvergetelijke dag hebben en zetten zich van voorbereiding tot de dag zelf volledig in. Dit alles moet ervoor zorgen dat alle betrokkenen een mooie herinnering hebben en het moet ze kracht geven om door te zetten en verder te vechten. Nou, daar wil ik wel een steentje aan bijdragen!

Ik ben wel weer toe aan een toffe livestream en als het voor een goed doel is zeker! Ben je ook nieuwsgierig en enthousiast geworden en wil je wat bijdragen, check dan vanaf 7 februari om 12:00 de livestream via Twitch of FacebookLive. Meer informatie over Make-A-Wish vind je op de website en voor meer info over Game Changers Nederland check je de site en natuurlijk diverse social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.