Voor mij een oude bekende ‘uit het vak’ zoals je zou kunnen zeggen. Lynsey ken ik al jaren en volg haar via verschillende socials en blijf zo op de hoogte van wat ze uitspookt en de bekroning hiervan, een prachtige baby! Hoe leuk is het om ook eens meer te weten te komen over wat ze nu uitspookt?

Maak kennis met Lynsey, 28 jaar en woont samen met Patrick, 30 jaar, in Dieren. Ze werken beiden en Lynsey werkt bij een gezellig bedrijf in Apeldoorn. Lynsey is dol op winkelen, gezelligheid met vrienden en series kijken. Patrick kijkt graag naar de F1 en voetbal. Samen hebben ze dochter Aimée die afgelopen oktober is geboren. Daarnaast hebben ze nog 3 leuke poezenkindjes; Pixel, Shyva en Ovie! De namen zijn gebaseerd op verschillende personages, Pixel is van Pixels, Shyva komt van Shyvanne een personage uit League of Legends en Ovie is van Oviede en zijn vriendjes een tekenfilm.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Wij hebben elkaar leren kennen via Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) en ook via TeamSpeak. Hij joinde toevallig het kanaal waar ik in zat en zo is het allemaal begonnen.

Wat deed de vonk overslaan?
Hij toonde veel initiatief en gaf mij het gevoel oprecht interesse te hebben.

Hoe is de eerste ontmoeting tot stand gekomen? En hoe is deze in grote lijnen verder gegaan tot op de dag van vandaag?
Hij vroeg of er nog een leuke film draaide. Ik gaf aan dat 21 Jump Street mij leuk leek. Een paar minuten later vroeg hij of ik een bepaalde zaterdag al iets had. Ik had dit niet en bleek dat die twee kaartjes voor de film had gehaald.

Daarna zagen we elkaar steeds vaker, hij woonde al op zichzelf en zo doende was ik er steeds langer en vaker. Nu bijna 6 jaar verder hebben we ons eigen huis met 3 lieve katten en een mooie dochter.

Spelen jullie nu nog games samen?
We gamen nu vaker apart dan samen. We spelen nu beide andere games. Ik speel op dit moment vooral De Sims 4 en soms Fortnite en Patrick speelt  World of Warcraft en Footballmanager.

Hebben jullie nog een bepaalde game op jullie wishlist staan?
Nee, op dit moment niet.

Wat zou je graag voor Valentijn willen hebben?
Heel eerlijk, niks. Ik doe vaak niet mee aan dit soort dagen. Ik vind spontane cadeaus of verrassingen leuker!

Wil je nog iets kwijt?
Ik vind het leuke vragen!

Foto: eigendom Lynsey

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.