We hebben 2017 nog maar net afgesloten en het is alweer tijd om te kijken naar 2018! Wat zijn nou de games waar wij naar uit kijken? Hier komen 10 games waar ik op zit te wachten dit jaar!

1 Monster Hunter: World
We hoeven niet heel erg lang op dit spel te wachten, hij komt namelijk 26 januari al uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pas later dit jaar voor de PC.  Ze hebben veel aandacht besteed aan de graphics en je kunt jagen op dinosauriërs! Wat ik tot nu toe gezien heb ziet er echt top uit, dus ik ben benieuwd!

2 Moss
Moss komt uit in februari 2018 en komt alleen voor de PlayStation 4. Het is een VR game waar erg veel van verwacht wordt. Je volgt Quill die door de bossen en ruines moet reizen om haar oom te redden, maar je bent ook zelf aanwezig in het spel. Door de VR ben je een soort geest die puzzels kan oplossen en nieuwe wegen kan openen voor Quill. Ik zou willen dat ik VR had, want dit is echt een spel die ik wil spelen.

3 Sea of Thieves
Sea of Thieves komt 20 maart 2018 uit voor de Xbox One en de PC en is een spel over piraten! Het is een open wereld spel en voor alle leeftijden.

4 We Happy Few
Oké ik speel dit spel al meer dan een jaar, maar het komt volgend jaar 13 april officieel uit, voor de PC, PlayStation 4 en de Xbox One! Geen alpha of beta meer, maar het volledige spel. Ik vind dit spel echt geweldig en heb het stapje voor stapje tijdens de ontwikkeling gespeeld en het werd alleen maar beter. Het speelt zich af in de jaren 60 waar mensen happy pills nemen om de vervelende oorlogen enzo allemaal maar te vergeten. De drugs werken alleen niet bij iedereen en dan komt de werkelijkheid hard binnen!

5 Red Dead Redemption 2
De releasedatum is nog niet helemaal duidelijk, maar als het goed is kunnen wij in het voorjaar van 2018 genieten van Red Dead Redemption 2 op de Xbox One en de PlayStation 4. Het is altijd de vraag of de tweede versie net zo goed zal zijn als de eerste, maar ik verwacht veel van dit open wereld Wild West spel. Hij zou in 2017 al uit komen, dus ik hoop dat de extra tijd dat we moeten wachten het waard gaat zijn.

6 Vampyr
Dit spel zal ergens in de lente van 2018 uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Het is van de ontwikkelaars van Life is Strange, wat een heel erg goed spel is. Daarnaast speelt het zich af in 1918 in London, Victoriaans London is een mooie wereld voor een game. Het leuke is dat je zelf kan kiezen of je een goed persoon gaat zijn en de wereld gaat redden, of juist de vijand en dat je op mensen gaat jagen. Ik kan niet wachten om dit spel te spelen!

7 Kirby Stars Allies
In de lente 2018 komt onze roze held terug en nog in HD ook! Dit spel is voor de Nintendo Switch en lijkt mij heel erg leuk om te spelen. Je kunt in dit spel met maximaal drie vrienden op avontuur gaan door vijanden met hartjes te raken, hoef je dus niet meer alleen verder.

8 Skull and Bones
Op dit spel zullen we wat langer moeten wachten, hij komt namelijk pas uit in de herfst 2018 voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Dit is ook een open wereld piraten spel, maar dan een realistischer idee. Het moet een beetje op Assassin’s Creed lijken,maar dan in een piraten wereld en ik ben erg benieuwd.

9 Ori and the Will of the Wisps
The release datum is nog niet bekend, maar het ziet er zo geweldig uit dat hij niet uit het lijstje kan ontbreken. Ori and the Will of the Wisps gaat uitkomen voor Xbox One en de PC en is een sequel van Ori and the Blind Forest. Je kunt dus verder gaan ontdekken, maar veel is er nog niet bekend.

10 Yoshi
Het is nog een voorlopige titel, maar er gaat een Yoshi spel komen voor de Nintendo Switch! Dit is ook een spel waar ik niet op kan wachten om te spelen. Het spel lijkt een beetje op een kijkdoos waar je een voorkant hebt met het spel, maar je kunt het ook flippen en dan is er een keerzijde vol verrassingen. Het leuke is dat je ook dit spel samen met een vriend kan spelen.

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.