Het ziet er naar uit dat Blizzard tijdens de gebeurtenis BlizzCon volgende maand een nieuwe uitbreiding gaat aankondigen voor het bekendende MMOPRG spel World of Warcraft. Er word gesproken dat de uitbreiding zal gaan over Northrend.De speculaties zijn gebasseerd op het uitlekken van een muziekstuk voor het Video Games Live orchestra dat tijdens BlizzCon aanwezig zal zijn. Drie van de stukken hebben de titel Northrend 1,2 en 3.Wowinsider.com rapporteerd dat de muziekstukken nog niet zijn verschenen in Wow of in de expension The burning crusade. Tenzij het een al bestaand muziekstuk was. Door dit voorval kan het zijn dat de bekendmaking van de tweede uitbreiding van World of Warcraft per ongeluk is uitgelekt.It’s looking like Blizzard will use its BlizzCon event next month to announce a second expansion for World of Warcraft, and it’s speculated that the expansion will open up the continent of Northrend.The speculation’s based on a leaked music sheet revealing scores that will be played by the Video Games Live orchestra at BlizzCon, three of the scores named Northrend 1, 2, and 3.WoWInsider.com reports that the tracks mentioned have not appeared in WoW. Warcraft III or Burning Crusade – unless it’s an old tune from the older Warcraft strategy games, the score sheet could have inadvertently revealed first details on the second WoW expansion.Northrend appeared in Warcraft III and its expansion The Frozen Throne, in the original game Arthas travelling to the Drak’tharon Keep and fighting undead. The continent is not currently accessible in World of Warcraft. BlizzCon takes place on August 3 and 4. So not long to wait now to see if Blizzard does reveal a new WoW expansion and whether the speculation is on the money.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.