Ik had het zelf niet verwacht, maar ik ga ermee stoppen. Vorige week hebben jullie mijn dagboekje moeten missen omdat ik eigenlijk niet aan Adidas MiCoach was toegekomen door de Gamescom en de verschrikkelijke warmte waardoor mijn thermostaatje aangaf dat het 29 graden was. Nu is er inmiddels weer een week voorbij en ik heb maar een keer geMiCoacht.Eigenlijk mag het niet eens een keer genoemd worden, want ik werd alweer zo gefrustreerd van het niet goed gelezen worden van Move, dat ik al gauw het bijltje erbij neer heb gegooid. Noem me een opgever, maar zelden ben ik zo teleurgesteld in een game. Het is zo opvallend dat juist de games die het helemaal van de bewegingsbesturing moeten hebben, daar het meest in lijken te falen. Dansgames doen het over het algemeen trouwens wel goed, maar met menig fitnessgame heb ik al zuchtend en steunend moeten opgeven en dat lag dan niet aan het feit dat ik de squats en lunges niet meer aankon (dan plof ik namelijk gewoon neer op de bank en kan er geen zucht meer vanaf).

Dat die besturing niet werkt is in het geval van Adidas MiCoach extra jammer, want ten eerste verwacht je van een merk als Adidas toch een zekere kwaliteit. Bovendien hebben al die sporters zich uitgesloofd om die dikke gamers thuis eens van de bank te krijgen en dat is dan eigenlijk voor niks geweest.Ik ben erg teleurgesteld dat het project is mislukt, ik had jullie zo graag elke week willen vertellen dat ik moeite had om chocolade te laten liggen, maar door Adidas MiCoach gemotiveerd bleef om door te gaan, of dat ik mijn eerste kilo’s kwijtraakte door mijn inspanningen in de game. Het is het allemaal niet geworden, wat ontzettend jammer is. Het enige dat ik nog voor de game hoop is dat dit in de Kinect-versie anders is, dat de besturing hier wel werkt, of dat er is gekozen om niet elke move te tellen zodat registratie iets minder belangrijk wordt.

In ieder geval hoop ik met Nike + Kinect, wat de volgende fitnessgame is, of met YourShape Evolved 2013 wat interessantere dagboekjes te schrijven en vooral ook langer door te gaan, want ik ben nu niet alleen teleurgesteld in de game, maar toch ook wel in mezelf…Groetjes,Laura

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.