Vandaag, de eerste dag in het nieuwe jaar.. Katers, oververmoeid en gewoon gaar en toch frisse moed om 2019 goed te starten. Omdat ik geen glazen bol heb en kan zien wat er allemaal in 2019 gaat gebeuren en je op dit moment nog je ogen bijna niet open kunt houden deel ik nog even wat leuke artikelen van het afgelopen jaar.
We zijn pas een jaar een (heel heel klein) beetje vriendjes met Google Analytics die onze statistieken bij moet houden. Voor onszelf is het leuk om te zien hoeveel bezoekers we op de website hebben mogen ontvangen. Daarnaast heb ik ontdekt welke artikelen het afgelopen jaar goed zijn gelezen. Ik ben wel eerlijk, ik heb de meeste Sinterklaas items eruit gevist! Want die waren erg in trek, maar die tijd hebben we wel gehad en hebben we het de komende 11 maanden ook niet meer over.

Celine’s Shop Finds Opladers
Het item is al van 2016, en helaas is Celine afgelopen jaar bij ons weggegaan, maar blijkbaar nog een veel gelezen stuk. Het stuk is ook heel erg leuk, maar niet alle producten zijn op voorraad die erin staan. Wel is een hele enkele die met korting te kopen is (ik heb het nog gecheckt voor je!). We moeten in 2019 maar eens gaan kijken naar een update van het item. Er zijn teveel leuke opladers te vinden natuurlijk.

Leuk en Lekker cadeau Chocolade Controller
Het cadeau der cadeaus deze chocolade controller die ik zelf heb mogen proeven voor jullie en van heb genoten voor zolang het duurde. Valentijn loert ook alweer om de hoek, dus zorg dat je voor jouw liefje die ook graag een game speelt, deze controller aanschaft! Hij is nog te koop, ik heb het ook even gecheckt voor je.

Preview van de Switch game Boerderijleven
Alena schreef deze preview en mocht uiteindelijk ook de review doen. Hoewel ook ik erg enthousiast werd van haar vooruitblik op de game heeft de review de slechtste score gekregen van 2018! Toch lijkt de game mij nog steeds erg leuk en ga ik hem ook zeker nog zelf spelen.

Meest favoriete Sims 3 Woohoo plekken
Dit zegt wel wat over de Sims fans hoor op de website, of die via Google bij ons terecht komen. Hoewel wel al in 2019 zitten en De Sims 3 al eeuwen geleden lijkt uitgekomen te zijn. En we volop De Sims 4 spelen zou dit artikel wel eens een update mogen hebben, of een nieuw artikel voor De Sims 4.

De Sims 4 accessoires pakketten, welke zijn echt leuk?
De makers van De Sims 4 pompen de uitbreidingen van de pers en het leek ons wel een idee om de kleine accessoires pakketten eens op te sommen en te vergelijken. Ook de cijfers die we aan de accessoires hebben gegeven hebben we erbij gezet, zo kan je snel en gemakkelijk zien welke pakketten het hoogste hebben gescoord en toch ook wel de leukste zijn dan!

Review van Fortnite voor de PC
Je hebt echt onder een steen geleefd als je nog nooit van Fortnite hebt gehoord! Heel veel jongeren vinden deze game heel tof en de merchandise is over het algemeen ook niet aan te slepen voor deze doelgroep. De game heeft ook niet voor niets een Pink Prize (een 9.0) van onze Amber gekregen. Speel jij het al?

Cheats!! Zo maak je het Sims 4 leven makkelijker
Toen in het begin De Sims 4 uit kwam, moesten ook de cheats gedeeld worden met de hele wereld. Want om nu uren te wachten tot jouw Sim een beetje geld heeft binnen geharkt en je eindelijk een beetje huis kan bouwen, duurt gewoon zooooo lang! Dus verzamelde Celine voor ons de basis cheats voor De Sims 4 die veelal worden gevonden en ik denk ook wel gebruikt.

Sinterklaas Game surprises inspiratie
Zoals ik al had aangegeven, ik heb de meeste Sinterklaas artikelen er tussenuit gevist maar deze staat op de tweede plaats van de zoekresultaten, dus die wil ik jullie dan niet onthouden. Blijkbaar hebben heel veel mensen gezocht op game surprises om te maken voor klasgenoten, sportgenoten, vriend(inn)en of familieleden. Gelukkig hebben wij ze een stukje op weg kunnen helpen.

DIY Foto op hout
Toen Didi nog voor ons schreef heeft ze een uitgebreide uitleg geschreven, hoe je een foto op hout kan zetten. Dit artikel bevat helaas geen foto’s meer (lang verhaal, korte versie is dat ze weg zijn) maar de uitleg is nog wel heel duidelijk. Dus zoek je nog iets te doen tijdens de laatste week van de kerstvakantie? Of een supergaaf cadeautje voor je moeder (Moederdag is in mei!) dan is dit artikel zeker handig om eens door te nemen.

Dat waren de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar. Zoals al aangegeven, tellen we pas sinds het begin van 2018, en hebben we RUIM 16.500 DUIZEND artikelen op de website staan, dus dat deze eruit springen is wel erg leuk! We bestaan natuurlijk ook al sinds 2007, dus dan tikt het snel aan en komend jaar gaan we ook weer lekker aan de slag, wellicht kunnen we over een jaar een hele andere lijst gaan delen. We gaan het zien.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.