Op de website van Gamesradar was een tijdje terug een best wel interessante lijst, namelijk de meest favoriete WooHoo plekken (‘Ojaa’ in de Nederlandse versie) van hun Sims in De Sims 3. En werkelijk alles komt voorbij, van het meest voorkomende bed tot hooibergen, fotohokjes en bubbelbaden.

Vroeger, in het eerste Sims spel, wilden je Sims alleen maar aan de WooHoo als ze dan echt zo nodig een baby wilden. In The Sims 2 werden de Sims al wat losser en sinds De Sims 3 en alle uitbreidingen zijn de Woohoo plekken eindeloos. Hieronder een aantal plekken met de hoe te beginnen en waarom de plek zo geweldig is.

Het bed.

Als de Sims zelf aan de woohoo willen gaan ze vaak voor het standaard bed, als het maar wel een tweepersoonsbed betreft. Na een voorspel van veel zoenen en geflirt op welke plek in het huis dan ook, kun je na een tijdje in het dialoog venster dan eindelijk voor de optie ‘woohoo’ kiezen en je twee lovers zullen direct naar het dichtstbijzijnde bed rennen.

Waarom het bed?
Het bed is het meest standaard romantische plekje sinds The Sims: Livin’ It Up uitbreiding. Toentertijd was ‘woohoo’ nog ‘play in bed’. Sinds het Het Hartvormige Bed is er veel veranderd maar de meest voorkomende woohoo plek blijft toch het bed. Het bed heeft zo zijn voordelen, zo is het comfortabel en kun je daarna meteen lekker gaan knorren.

De militaire basis.

Al een stuk spannender dan het bed is woohoo op een militaire basis. Ga met je partner naar de militaire basis in je stad. Eenmaal binnen kun je op het gebouw klikken om zo de optie voor woohoo te selecteren.

Waarom een militaire basis?
Hoewel je het woohoo niet kunt zien als je Sims in de basis zijn, is het toch wel erg gedurfd om even snel uit de tourgroep te verdwijnen om het in een tank te doen. Wat het extra spannend maakt is dat je ervoor moet zorgen dat je niet gezien word, anders word je eruit gegooid.


Het wetenschapslaboratorium.

Net als in de militaire basis is het enige wat je nodig hebt, twee geliefden die een tour in het gebouw maken.

Waarom in een wetenschapslaboratorium?
Naast het feit dat het natuurlijk spannend is om te zien of je Sims betrapt worden of niet, kunnen ze, als ze niet betrapt worden enorme boost krijgen. Het lab staat vooral bekend om zijn experimenten op Sims, levend of dood, toch kan het enorm romantisch zijn om eens een woohoo te wagen tussen alle buisjes, gevaarlijke drankjes en microscopen.

De bioscoop

Ga op een date met je partner naar de bioscoop. Eenmaal daar zal zodra ze binnen zijn het dialoog voor woohoo beschikbaar zijn als je op de bioscoop klikt.

Waarom in de bioscoop?
Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Je bent met een date naar de bioscoop, de film valt tegen en dus besteed je je tijd in het donker maar aan wat anders. Waarschijnlijk kwam het niet verder dan zoenen, maar je Sims zijn echte waaghalzen en gooien het op een woohoo. De bioscoop is misschien voor de wat verlegen Sim, in het donker word je niet zo snel gezien, maar dat maakt het niet minder spannend.


Het gemeentehuis.

Ga met twee Sims partners op tour door het gemeentehuis. Als de tour eenmaal van start is kun je weer met je cursor op het gebouw klikken en zo in het dialoog venster de optie woohoo kiezen.

Waarom in het gemeentehuis?
Schandalen in de politiek, het is niks nieuws. Ook in het gemeentehuis zijn ze niet vies van wat schandalen en roddels. Als één van je Sims ook nog eens een Leider van de Vrije Wereld is kun je natuurlijk wat bonus punten verzamelen, want als je betrapt word op woohoo in het gemeentehuis, kun je maar beter wat aan je charisma gaan werken en een mooi verhaal eromheen verzinnen om het goed te praten.

In een tent.

Lekker kamperen met je geliefde? Spring samen in een tent, en start de woohoo via het dialoog dat verschijnt als je op de tent klikt.

Waarom in een tent?
The Sims 3: Wereldavonturen heeft een behoorlijk aantal nieuwe exotische en avontuurlijke plaatsen toegevoegd aan het spel. Maar laten we eerlijk zijn, het gaf vooral de optie om op nog meer plaatsen te woohoo-en! Een tent heeft wat vergelijkkennissen met een bed, voornamelijk dat je erin slaapt, maar gezien je je tent overal mee heen kunt nemen zijn de opties voor woohoo plekken veel grootser dan dat je je bed mee moet meeslepen. Het strand, het bos, het park, in een tombe, de variaties zijn eindeloos! En als je het koud krijgt, neem je toch gewoon een leuke weerwolf mee?

De sarcofaag.

Als een tent je niks lijkt, kun je natuurlijk ook met je geliefde in een sarcofaag stappen. Deze optie voor woohoo kwam ook met de Wereldavonturen uitbreiding. Het enige wat je hoeft te doen is op de sarcofaag klikken wanneer je Sims en zijn of haar partner er dichtbij zijn.

Waarom in een sarcofaag?
We weten het niet uit ervaring, maar het lijkt ons niet echt comfortabel daarbinnen. Maar daarom is het misschien wel een leuke woohoo plek. Het feit dat twee Sims zo graag aan de woohoo willen dat ze zichzelf in een kleine ruimte proppen om het maar te doen, roept wel wat respect op. Check wel even of er mummies inzitten voordat je met de woohoo begint, anders is het nogal, nou ja, raaaaaarrrr….

De tijdmachine.

Met de Sims 3: Ambities uitbreiding kwam de tijdmachine. Dit is misschien wel één van de moeilijkste woohoo plekken om te krijgen. Je Sim moet Uitvinder worden, daarna moet je hem of haar constant dingen laten uitvinden totdat hij of zij eindelijk een tijdmachine maakt. Zodra je die hebt is het een eitje, ga met je partner naar de tijdmachine, klik erop, en kies in het dialoog ‘woohoo’. Daarna zal de magie tot stand komen, of wetenschap.

Waarom in een tijdmachine?
Waarom niet? Woohoo en reizen tegelijk! Daarnaast zou je jezelf zomaar naar het stenen tijdperk kunnen woohoo-en, zo tussen de dino’s! Oké, Misschien is het beter om jezelf naar de toekomst te woohoo-en. Hoe dan ook, je hebt de dag erna iets om over op te scheppen.

De lift.

Als je de “Na Middernacht” uitbreiding hebt kun je je Sims in de lift laten woohoo-en. Laat je twee Sims de lift in gaan, klik op de lift, en kies in het dialoog venster voor de optie ‘woohoo’.

Waarom in een lift?
Liften zijn enorm handig, dankzij de lift hoef je niet met de trap. En woohoo in een trappenhuis is lang zo romantisch niet. Voordeel van de Na Middernacht uitbreiding is dat veel gebouwen, erg hoog zijn, de keuze uit liften is dus groot. Pas wel op voor vampieren.

Het bubbelbad.

Laat je Sim met zijn of haar partner in een bubbelbad kruipen. Als hun relatie status hoog genoeg is kun je de optie ‘woohoo’ in een dialoogvenster aanklikken.

Waarom in een bubbelbad?
Het bubbelbad heeft sinds Sims 2 een grote comeback gemaakt. Je kunt er zelfs in skinny-dippen, mits er geen te jonge Sims op het terrein zijn. Dankzij hun enorme longinhoud zullen je woohoo’ende Sims onder het water verdwijnen tijdens de daad en niet eerder boven komen tot ze klaar zijn, voeten, benen en armen daarbuiten gelaten. Tussen alle bubbels, jets en het heette water, zorgt de hot tub voor een enorme sexy woohoo plek.


Celebrity trailer.

In de Na Middernacht uitbreiding vinden we ook de celebrity trailer. Je Sim moet een level 5 beroemdheid worden om de trailer te bemachtigen. Als je hem eenmaal hebt hoef je hem alleen nog maar ergens neer te zetten en met twee verliefde Sims te betreden voor een potje woohoo.

Waarom in de celebrity trailer?
Het is een elite, een hard-to-get symbool van status. Woohoo-en in de trailer laat zien dat je Sim het echt heeft gemaakt in het wereldje van de rich and famous. Net als de tent kan hij overal mee heen worden genomen. Dat maakt de trailer tot een luxe versie van de tent.


De douche.

Zolang je Sim een partner op de kavel heeft, is het enige wat je hoeft te doen, de douche aanklikken, en de woohoo optie zal verschijnen.

Waarom onder de douche?
Woohoo onder de douche is een super ervaring voor je Sims. Naast dat ze een gemoedstoestand boost krijgen, worden ze ook nog eens helemaal schoon en word hun hygiëne bar gevuld. Daarnaast hoef je bij woohoo onder de douche alleen maar de douche aan te klikken, dit scheelt een hoop saai voorspel. Kijk, soms kan handjes vasthouden en complimentjes krijgen leuk zijn, maar als je even snel wil, dan is dit een goede optie.

De Boomhut.

Voor woohoo in de boomhut heb je de Levensweg uitbreiding nodig. Plant een boomhut in je tuin en gaan met die banaan. Zorg dat je verliefde Sims op het kavel zijn, en klik op de boomhut voor de woohoo optie.

Waarom in de boomhut?
De boomhut is eigenlijk bedoelt voor de kinderen. Maar sorry kids, mama en papa willen soms ook wat, dus wanneer jullie op school zitten is de boomhut een perfecte plek voor een spannende woohoo. Je Sims zullen de hut misschien wat teleurgesteld verlaten als ze onder de splinters zitten, maar dat was het vast waard.

De hooiberg.

Een lekkere snack voor paarden, maar met de hooiberg van De Sims 3 Beestenbende valt veel meer te doen! Zet de paarden even op stal, zorg dat je twee verliefde Sims op het kavel aanwezig zijn en klik op de hooiberg voor de woohoo optie.

Waarom in een hooiberg?
Net als ze sarcofaag is dit één van die plekken die niet echt comfortabel lijken. Maar wanneer de liefde in de lucht hangt maakt het de Sims niet uit waar ze het doen, en dat de paarden dan ongestoord aan het hooi gaan zitten eten terwijl je Sims lekker bezig zijn moet je dan maar voor lief nemen.

Doos der geheimen

Met de Showtime uitbreiding kwam de Doos der geheimen. Men neme 1 getalenteerde goochelaar Sim en een, uhm, vrijwilliger uit het publiek, maar dan wel de partner van je goochelaar, en hopla, spring lekker met zijn twee in de box.

Waarom in de Doos der geheimen?
Ten eerste is dit weer één van die plekken die je overal mee heen kunt nemen, dikke plus! Je zou zowaar een woohoo poging kunnen doen terwijl je een show weggeeft. Of het publiek het zal waarderen valt te bezien.

Het fotohokje.

De Showtime uitbreiding brengt net als Wereldavonturen een heel nieuw scala aan woohoo plekken. Zo ook het fotohokje. Plaats een fotohokje in je huis en neem je dat mee naar een locatie waar al een fotohokje staat en wooohoo-en maar.

Waarom in een fotohokje?
Het fotohokje werd al gespot in De Sims 2 Nachtleven. Gezien de meeste Sims geen fotohokje in hun huis hebben is het een behoorlijk openbare woohoo. Nadeel, je moet wel even het bewijs na afloop vernietigen. Tenzij je van dat soort foto’s houdt natuurlijk.

Paarden woohoo.

Voor deze woohoo heb je een stal op je kavel nodig en twee paarden met elk een ander geslacht. Na veel socialisatie zullen de paarden de optie ‘veulen krijgen’ beschikbaar hebben.

Waarom het leuk is?
Omdat paarden ook liefde nodig hebben. Oké, technisch gezien fokken ze en doen ze niet zozeer woohoo, maar wat maakt het uit. Ze doen in elk geval iets bijzonders, want de hele stal word wazig gemaakt als ze bezig zijn.

Honden woohoo.

Net als paarden kunnen honden ook hun eigen soort woohoo uitvoeren. Natuurlijk krijgen de honden in dit geval geen veulens maar puppy’s.

Waarom het leuk is?
Naast dat puppy’s leuk zijn, is het ook grappig om het hele hondenhok heen en weer te zien bewegen. Dat niet alleen, het word nog romantischer door de vallende rozenblaadjes en muziek. Wat doen ze daar nou eigenlijk werkelijk in dat hok?

Katten woohoo.

Zie paarden en honden. Katten hebben ook liefde nodig. Neem twee katten met verschillend geslacht, maak ze sociaal tot ze goede vriendjes zijn en tada. Kittens!
Waarom het leuk is?
Het is eigenlijk net als de honden versie, maar dan met katten. En als het internet ergens nog niet genoeg van heeft, zijn het wel katten en kittens!

Wat is de favoriete woohoo plek van jou Sims?

Door Heather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.