De Bond-game 007 Legends komt op 16 oktober uit. Het is nog niet bekend of dit alleen voor de Verenigde Staten geldt of ook voor Europa. De informatie komt uit een nieuwe trailer van de film Skyfall.In de trailer zien we de eerste missie, Moonraker. Er zullen elementen in voorkomen uit de film uit 1979, waarin Roger Moore de Britse spion speelde. Er zitten nog vijf missies in de game, die allemaal uit bekende Bond-films komen, waaronder de nieuwe Skyfall. Die missies worden binnenkort, nog voor de releasedatum onthuld. Het spel wordt gemaakt door de studio die eerder al de games The World Is Not Enough en GoldenEye 007 produceerde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.