Ik weet dat de iPhone niet perfect is en dat andere telefoons verschillende functies hebben die beter werken, maar ik ben toch sinds de iPhone 3GS trouw gebleven aan het merk. Ik heb onder andere, mijn favoriete telefoon, de iPhone 5C gehad en voor de mensen die mij kennen zal het jullie niets verbazen dat die geel was! Ik heb mij lang verzet tegen de grootte van de nieuwe telefoons,  maar ik begin ook de voordelen te zien. Mijn iPhone 5C is overleden, dus tijd voor een nieuwe telefoon!

Mijn sim-only abonnement is al een tijdje opzegvrij en ik ga deze keer niet de telefoon los kopen, maar een goed abonnement erbij afsluiten, daarbij kwam ik al snel uit op mobiel.nl. Eerst moet je natuurlijk bepalen welke telefoon je wil. Ik weet dat iPhone lang met de camera achtergelopen heeft, tot de iPhone X uit kwam, en ik vind een goede camera toch wel echt belangrijk. Aangezien ik al een aantal generaties achterloop wil ik nu de nieuwste, zodat ik weer een paar jaar mee kan. De iPhone XR spreekt mij natuurlijk heel erg aan, want hij is geel, maar die heeft geen dubbele camera en een minder mooi scherm en de camera is toch wel een prioriteit voor mij. Daarom ben ik gaan kijken naar de iPhone Xs, deze heeft namelijk een groot OLED scherm die mooie de kleuren en diepe kwarttinten kan laten zien.  Qua camera heb je de dubbele camera en de potretmodus. Voordeel van iPhone voor mij is dat je met iCloud al je gegevens bij de hand hebt. Je kunt een nieuwe telefoon kopen, installeert iCloud en al je gegevens inclusief chatlogs etcetera worden er zo weer opgezet. Dan heb je niet het gedoe dat je ineens foto’s kwijt bent of iedereen zijn nummer.

Wat ik verder belangrijk vind is dat ik mijn eigen nummer kan behouden. Zou ik de telefoon met abonnement aanschaffen dan wil ik zo min mogelijk gedoe! Het is ook belangrijk om te bepalen hoeveel geheugen je nodig denkt te hebben, je kunt de iPhone Xs namelijk aanschaffen met 64, 256 of 512 GB aan geheugen. Die laatste twee lijken mij wat overdreven dus 64GB is prima. Dan komt het, welke provider? Of toch los kopen? Ik ben abonnementen gaan vergelijken van de iPhone Xs. Het is voor iedereen natuurlijk heel persoonlijk hoeveel MB internet je nodig hebt en minuten, welke provider jij goede ervaringen hebt etcetera, maar via de website kom je er ongetwijfeld uit, want je kunt voor abonnementen vergelijken kiezen en dan per onderwerp, Data, minuten, bijbetaling, contractduur, prijs per maand een overzicht krijgen van de providers en zo een goed geïnformeerde keuze maken. Wil je toch een goedkoop sim-only abonnement houden en het toestel los kopen? Dat kan ook via mobiel.nl. De iPhone Xs is er helaas niet in het geel, maar wel in goud, close enough! Daarnaast kan ik er een mooi geel hoesje bij kopen en een verzekering!

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.