Vorige maand publiceerden wij een artikel over een selfiestick en hoe ideaal dat is voor vakantie of om je kerstkaarten te maken, je vindt het artikel hier. Nu ken ik alleen ook veel mensen die geen selfiestick mee willen nemen, of het gewoon altijd vergeten, maar toch wil je graag selfies kunnen maken met je vriendinnen of kinderen en soms is je arm dan te kort. Cellularline heeft daar een oplossing voor!

Het is eigenlijk twee vliegen in één klap. Je telefoon is beschermd en je hebt een mogelijkheid om selfies te nemen zonder gelimiteerd te zijn door hoe lang je arm is. Cellularline heeft namelijk een Selfie Case! Je hebt alleen nog maar een spiegel, raam of ander glad oppervlak nodig, de case “plakt” hier namelijk aan vast. Je telefoon blijft hangen, maar het hoesje zelf plakt totaal niet. Toegegeven de eerste keer dat je hem gebruikt is een beetje eng, vergeet trouwens niet eerst de plastic folie eraf te halen! Ik dacht dat het hoesje zelf ook zou plakken en dat is totaal niet het geval, het voelt niet anders dan normale hoesjes. Dan het vertrouwen dat je telefoon niet naar beneden kukelt als je hem op de spiegel drukt, dat is even wennen, maar als je merkt dat je echt je best moet doen om de telefoon weer van de spiegel af te halen, dan zit het met het vertrouwen voor de toekomst wel goed.

Het hoesje is beschikbaar voor bijna alle telefoontypes en het is een transparant hoesje met een glitter erin. Het hoesje is stevig en beschermt je telefoon, wel maakt het je telefoon wat zwaarder, maar dat went snel. Daarnaast is de functie dat het blijft plakken multifunctioneel, zo kan je selfies nemen met je vriendinnen, maar je kunt hem ook op een raam plakken om je make-up bij te werken.

Nu denk je misschien, wanneer heb je dat nou nodig, een hoesje die aan spiegels, ramen of andere gladde oppervlakken blijft plakken, vaker dan je denkt! Het is zo’n item waarvan je pas merkt hoe handig het is als je het hebt en dan ga je het ook steeds meer gebruiken. Zo plak ik hem regelmatig op het raam in de keuken met het recept open, zodat ik mijn aanrecht ruim houd, maar vooral mijn telefoon schoon. Ook zet ik graag een filmpje aan op de telefoon tijdens het afwassen. Ook met facetime is het ideaal dat je de telefoon niet de hele tijd vast hoeft te houden en gewoon verder kan met wat je aan het doen was, je loopt misschien af en toe uit beeld, maar laten we eerlijk zijn het is een betere angle dan als je de telefoon vast houdt. Op de spiegel plakken met een tutorial aan over je make-up of haar, zodat je twee handen vrij hebt terwijl je het probeert na te doen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Verder is hij met de timer erop gewoon handig om selfies te maken met je vriendinnen voor je uit gaat. Op vakantie is een selfiestick handiger, want over het algemeen zijn er geen spiegels of ramen bij de meeste toeristische attracties waar je foto’s wil maken, of bij de zee bijvoorbeeld, maar voor de dingen in en om het huis is het ideaal en het hoesje is nog mooi ook!

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.