De selfiestick maakte een aantal jaren geleden een opmars. Bij ieder toeristisch plekje vind je wel iemand met een selfiestick. Voor Female-Gamers ging ik aan de slag met de selfiestick van Cellularline!  Lees snel wat ik ervan vond.

Sinterklaas is het land al even uit en voor je het weet is het kerst. Tijd dus om de kerstkaart te gaan maken en opsturen. De postbodes hebben het enorm druk rond de feestdagen waardoor post soms wat later hun bestemming bereiken. En wat is er nu leuker dan een echte zelfgemaakte kerstkaart?! Juist helemaal niets.

Mijn dochters waren dit jaar alweer de klos. In huize Sam, Fawn en Zelda is het een traditie geworden om een leuke foto te maken bij de kerstboom. Nu is de traditie eigenlijk dat ik mijn dochters leuk uitdos en vervolgens een foto maak. Maar stiekem wilde ik eigenlijk altijd zo’n heerlijk foute familie foto kunnen maken bij de kerstboom. Dankzij de selfiestick van Cellularline kon ik dit nu dan ook eindelijk maken. Zo krijgen mijn ouders, oma, ooms, tantes en vrienden niet alleen een leuke foto van mijn dochters, maar sta ik er ook gezellig bij.

Een kerstkaart hoort een beetje fout te zijn. Dus als eerst ben ik weer op zoek gegaan naar leuke overdreven kerstkleding. Gelukkig liggen de winkels tegenwoordig aardig vroeg al vol met veel kerstspullen naast de sinterklaas artikelen. Voor een kerstkaart overdrijf gerust, haal die grote rode strik, doe kerstballen in je oor, koop een mooie foute kersttrui en doe je haar leuk. De kerstboom staat natuurlijk op een mooie plek volledig opgetuigd in je woonkamer.

Tijd om de selfiestick tevoorschijn te halen en te installeren. Dit is eigenlijk super easy gedaan! Je haalt de klem die met een veer klemt open en stopt je mobiel ertussen. Er zit een kabeltje die je in de audioplug van je smartphone stopt om deze te verbinden met de selfiestick. Om ervoor te zorgen dat mijn dochters en ik er alledrie goed opstaan heb ik de selfiestick helemaal uitgeschoven. Dit gaat een beetje stroef om er zo voor te zorgen dat de selfiestick niet ineens weer in elkaar schuift. Zit je allemaal goed dan is het smile en met een klik op de knop bij de handvat is je foto gemaakt.

Help Sam mijn smartphone heeft geen audioplug meer! Niet getreurd de camera van jouw smartphone heeft vast en zeker ook een timer erop zitten. Zet de timer aan ga er goed voor zitten draai een beetje rond met de selfiestick en tadaa je hebt een prachtige foto. De selfiestick is mooi roze en daarnaast heeft hij een handig spiegeltje om te zien of alles er goed uit ziet.

De selfiestick is ook ideaal tijdens het kerstdiner of wanneer je een babyshower of ander feestje hebt. Ik had onlangs ook een babyshower van mijn zusje. Ja ik wordt tante! Mijn zusje wilde graag een foto van iedereen dus ik haalde snel de selfiestick tevoorschijn. Zo hebben we een hartstikke leuke foto met iedereen erop kunnen maken voor in het babyalbum.

Twijfel je al een tijdje of je een selfiestick wil halen en welke je dan zou moeten halen? Deze kan ik in ieder geval aanraden! Hij werkt goed, ziet er mooi uit en is van stevig materiaal gemaakt, zodat je zeker weet dat hij lang mee kan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.