JAAAA! Na jaren en jaren en had ik al gezegd jaren? (12 jaar maar liefst) wachten is het op 29 januari 2019 eindelijk zover: Kingdom Hearts III. Nu al wordt het de game van 2019 (voor mij persoonlijk zeker!) genoemd. Wat kunnen we verwachten van de game van het jaar 2019? Warning: spoiler alert!


Daar bij Square Enix doen ze het goed, zeer goed. Bij iedere update word je lekker gemaakt met welke gebieden en karakters er zijn toegevoegd. Kingdom Hearts 3 gaat over de kracht van vriendschap. De game is een voortzetting van Dream Drop Distance, Sora, Donald en Goofy zullen proberen om te zoeken naar de zeven bewakers van het licht en de “Key to Return Hearts”, terwijl Koning Mickey en Riku zoeken naar eerdere Keyblade dragers, in een poging om Master Xehanort’s plan om het licht en de duisternis te balanceren en te stoppen.

Het spel zal nieuwe en vertrouwde werelden gebaseerd op Disney films bevatten, en zal, als het ware, het laatste hoofdstuk in de “Dark Seeker” saga zijn. De afgelopen tijd heeft Square Enix ons lekker lopen maken door de nodige trailers de wereld in te gooien.

The light is gathering together
Hearts driven by one oath, one purpose

In de eerste trailer die werd uitgebracht zien wij om te beginnen Olaf, gevolgd door overige karakters uit Frozen.
Daarnaast zijn er ook karakters uit Toy Story, Monsters & Co en Rapunzel te zien.

In vervolgtrailers zagen we onder meer Pirates Of The Caribbean, Big Hero 6, Hercules en Winnie de Poeh.
En ja, mede door de muzikale omlijsting moest ik bijna een traantje wegpinken bij de volgende trailer:

De laatst uitgegeven trailer geeft nog een mooie samenvatting.

Kortom: na alle trailers die tot nu toe zijn uitgebracht gezien te hebben kunnen we een mooie nieuwe, en geweldige Disney-omgevingen verwachten. Persoonlijk hoop ik wel dat we nog wat klassieke Disney-karakters gaan zien, want die ontbreken tot nu toe naar mijn mening nog een beetje. Ongetwijfeld zullen er een aantal mooie verrassingen in Kingdom Hearts III zitten. Het aftellen is inmiddels al begonnen.

29 januari 2019 is het dan eindelijk zover en kunnen we weer met Sora (en zijn keyblade), Goofy en Donald Duck op pad! Verkrijgbaar op PS4 en Xbox One. Wanneer je de super-deluxe versie koopt krijg je daarbij een exclusieve pin, steelbook case en een artbook. Hebben!!!

© www.kingdomhearts.com
©  Square Enix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.