Alles moet tegenwoordig Instagram-mable zijn. Je eten, je make-up, je feestjurk, je vakantie: alles. Nu kun je daar heel veel moeite voor doen, maar je kunt ook gewoon de Insta Photo Booth inschakelen van Ditverzinjeniet.

Je kunt niet veel fout doen aan photo booth-artikelen: je maakt een paar snorren, gekke brillen, kapsels en kusmondjes en je bent er al. De klant legt ze vervolgens ergens op een tafel tijdens een feestje en het is AAN! Dat geldt ook voor de Insta Photo Booth set van 24 stuks. Je kunt zelf de stokjes op de gewenste plek aan het item bevestigen, waardoor je bijvoorbeeld de snor schuin vast kunt houden en je geen streep over je kin hebt lopen.

Stokjes

Niet dat dat de reden zal zijn waarom de stokjes er nog niet aanzitten: het heeft ook te maken met hoe klein de verpakking daardoor kan zijn. Erg handig als je dit pakketje opgestuurd krijgt door een webwinkel, maar wel wat minder bruikbaar als je de stokjes er eenmaal aan hebt geplakt. Vooral de enorme groene clownspruik die erbij zit (als plaatje dan) is moeilijk weer terug te stoppen in het doosje. Dat is geen ramp, maar het is wel handig om er dus zelf een zakje bij te doen waar de boel wel in past.

De items die in deze set zitten, zijn vrijwel allemaal erg leuk. Ik vond de bril met nepneus een beetje te grof, je ziet mijn ogen er bijna niet meer door, maar verder voegen alle dingen wel iets toe. Er zijn vooral veel snorren en baarden, maar aangezien vooral vrouwen altijd dol zijn op photo booths, is dat juist wel leuk. Er komt ook een stift bij deze set, zodat je bijvoorbeeld iets kunt schrijven op de tekstbalonnetjes of op de omlijsting van stevig papier die erbij zit. Hierdoor lijkt je foto een polaroid en kun je spelen met diepte door bijvoorbeeld juist je arm eruit te steken.

Een leuke set die voor slechts 11 euro een superleuke toevoeging is aan elk feestje. Omdat de items vrij stevig zijn, kun je ze bovendien makkelijk hergebruiken. Een dikke aanrader dus!

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.