Gisteren is Sinterklaas met zijn Pieten weer in Nederland aangekomen. Ga je lootjes trekken met familie en moet je surprises maken? Wij hebben wat inspiratie voor je.

We hebben al eerder een artikel geplaatst met wat inspiratie voor surprises en kregen vorig jaar een aantal inzendingen van onze leden die je hier kan bewonderen. Dan nu nog wat nieuwe inspiratie!

Je kan op verschillende manieren een Angry Birds Surprise maken, waarvan hier op de foto er eentje van is. Maar ook je cadeautje in een ballon stoppen en beplakken met een snavel en ogen maakt het ook al lijkend.

Heb je iemand die veel Minecraft speelt, dan kan je je slag slaan met een ware Minecraft Surprise.

Of met deze Minecraft Surprise.

Zelfs met twee linkerhanden moet deze surprise mogelijk zijn. Een bezoekje aan de bouwmarkt is wel aan te raden. Super Mario Piranha

Deze Teenage Mutant Ninja Turtles Surprise kan je maken van een lamp(ion), ook wel te koop bij de IKEA in het wit, beetje groen spuiten met een bus verf en een lint erom en je bent klaar.

Jouw superheld als surprise is ook na te maken, in dit geval hebben we een Spiderman Surprise. Maar je kan natuurlijk eindeloos variëren. Op de foto is het een piñata, maar erg leuk om als inspiratie te gebruiken.

Ook andere superhelden met een eigen logo komen aan bod. De ene na de andere superhelden film is in de bioscoop te vinden en ook in games kom je het Superman logo wel tegen, vandaar dat deze surprise ook niet mag missen.

Donkey Kong eat your heart out! Kijk hoe origineel? Een beetje boller en een beetje rode accessoires en deze Aap Surprise is Donkey Kong!

World of Tanks kan je natuurlijk ook als inspiratie gebruiken en heb je deze Tank Surprise als voorbeeld. Je gedicht kan je natuurlijk voorin de tank steken. Verzamel maar alvast lege schoenendozen en wc-rollen.

Er zijn inmiddels gigantisch veel Pokémon en je kan heel makkelijk een Poké-bol maken, Pikachu uitprinten en je Pokémon Surprise is zo goed als klaar.

Wie is het meest herkenbare karakter voor de mensen? Super Mario Bros. Mario. Een Surprise ben je even zoet mee, maar dan heb je wel een leuke Super Mario Surprise

Nog meer inspiratie kan je vinden op de volgende pagina: Pinterest, die regelmatig voorzien word van nieuwe inspiratie.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.