Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Een van de liedjes die gisteren op tv luid gezongen werd met de intocht van Sinterklaas en zijn pieten, want ja hij is er weer, dus deze week een appcheck in stijl.Ik gok dat deze app één van de meeste uitgebreide gratis Sint apps is voor de smartphone. Je kunt van alles met deze app zoals de top 50 bekijken van sinterklaasliedjes. Alle liedjes staan op een rij. Niet volledig, want je kunt de alle liedjes aanschaffen tegen een betaling.

Naast de liedjes kun je ook filmpjes kijken van het Sinterklaas Journaal, de club van Sinterklaas, liedjes met tekst erbij en andere leuke filmpjes.Ben je een beetje vastgeroest wat betreft de teksten, dan kun je met deze app je hart ophalen met alle teksten van sinterklaasliedjes, dus weet je niet meer hoe dat ene liedje nou ging? Oefen ze met de tekst erbij.

Naast al dit leuks is er ook nog een ‘Wist je dat’ toegevoegd aan de app met allerlei nieuwtjes over de Sint en zijn pieten. Wist jij al dat de Sint 1743 jaar oud is? Hij werd geboren in het jaar 270. Voor de gedicht pieten onder ons zit er een rijmwoorden generator bij. Helemaal handig voor je sinterklaasgedichtjes. Iedereen weer blij!

Weet je niet wat je op je verlanglijstje moet zetten? Ook daar heeft deze app allerlei tips voor. Van games, lekkere geurtjes, beste boeken alles komt voorbij. Je kunt zelf je cadeaus via de app bestellen. Je word namelijk doorgestuurd, via een grote webshop rechtstreeks naar het product.

Kortom een must-have voor de Sint en Piet fans onder ons. De app is verkrijgbaar via iTunes en via de Google Play Store.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.