Het is weer de tijd van het jaar dat alle knutselspullen uit de kast worden getrokken, dat we flessen, dozen en potten bewaren en het internet afstruinen voor leuke Sint-surprises. Female-gamers helpt je graag een handje op weg met wat inspiratie!

Minecraft is toch wel het makkelijkste thema, aangezien alles uit blokken bestaat. Met een paar vierkante dozen, wat verf en gekleurd papier kom je een heel eind. De Minecraft blokken hieronder zijn best haalbaar en hier kun je natuurlijk in variëren. Je zou ook andere karakters en grondstoffen kunnen maken. Een doos is daarna ook makkelijk voor de cadeautjes, al zul je het wel een beetje kapot moeten maken om er bij te kunnen.

bron: voormijnkleintje.nl

Liever nog wat makkelijker? Dan kun je ook een prullenbak halen en deze beplakken met blauw, zwart, rood en zilver voor een R2D2! Perfect voor een Star Wars fan en ook nog eens makkelijk om een cadeautje in te stoppen. Je hoeft de surprise niet kapot te maken en kunt het nog eens als prullenbak gebruiken na pakjesavond!

bron: buzzfeed

Fortnite liefhebbers vinden deze chest misschien wel leuk. Hij is niet echt makkelijk, maar als je een beetje van knutselen houdt moet dit wel lukken. Eventueel kun je het Fortnite logo natuurlijk ook weglaten en dan kun je er nog een Legend of Zelda kist van maken (of misschien ken je zelf nog een andere game die dit soort kistjes heeft). Het geeft gelijk ook genoeg ruimte om een cadeautje in te doen en je hoeft de surprise er niet voor te slopen!

bron: pinterest

Nog een super leuk idee is het schilderen van een bloempot. Hieronder zie je een voorbeeld van Star Wars bloempotjes, maar je kunt er natuurlijk ook andere bekende gezichten op schilderen. In de bloempot kun je dan weer een cadeautje stoppen en je kunt de bloempot naderhand nog gebruiken ook. Dus dat is wel zo duurzaam.

bron: lemonlimeadventures.com

Rubik’s cubes zijn weer helemaal hot and happening, dus er zit ook vast wel iemand tussen die een mooie Rubik’s cube kan waarderen. Wederom een makkelijke vorm om een cadeautje in te stoppen, maar het is wel even wat werk om alle gekleurde vlakjes te knippen en plakken.

bron: pipoos.nl

Mocht je nou nog meer inspiratie nodig hebben, dan kun je bijvoorbeeld op de website van Pipoos kijken. Ze hebben vele categorieën om uit te kiezen met beschrijving en benodigdheden, dus super handig. Succes met het zoeken van een cadeautje en met het knutselen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.