Ik ben een groot chocolade-fan, net als vele vrouwen met mij. Mijn lievelings is dan ook echt Milka chocolade! Maar de Chocolade Controller die ik voor jullie heb mogen ‘reviewen’, komt ook wel op mijn lijst met favorieten. Ik heb hem heus niet alleen opgepeuzeld, maar dochterlief was bereid zich op te offeren. Ze vroeg bij het zien van de foto’s of we nog een stukje konden nemen en omdat het nu op was dan een nieuwe konden bestellen.

In samenwerking met Coolgift zullen we de komende weken een aantal leuke gadgets met jullie delen. Natuurlijk hebben we deze zelf geprobeerd en zullen we onze ervaring met jullie delen. Ik start met deze Chocolade Controller.

img_review_coolgift_chocolade_controller01
De chocolade zit goed verpakt in een voorgevormde verpakking. Handig, anders zou hij wellicht breken en ook al zijn stukjes chocolade ook lekker, helemaal heel is veel leuker om bijvoorbeeld cadeau te geven.

img_review_coolgift_chocolade_controller02
Zelfs de grijpgrage handjes van mijn zoontje willen wel eens weten wat dit nu weer is. Helaas voor hem is hij te jong, gelukkig voor mijn dochter en mijzelf meer voor ons, gnagna.

img_review_coolgift_chocolade_controller03
Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten, helaas in het Frans. Maar een beetje vertaalmachine kan je vertellen wat erin zit:
* suiker,
* cacaoboter,
* volle melkpoeder,
* cacaomassa,
* melkpoeder,
* SOJA emulgator; natuurlijke vanille aroma,
* kleurstoffen: E120 (rode kleurstof), E160c (paprika extract)

Kan sporen van hazelnoten en amandelen bevatten.
Worden beschermd tegen hitte en vocht.

Nettogewicht: 70 g

Natuurlijk mag een houdbaarheidsdatum niet ontbreken; 18-04-2017.

img_review_coolgift_chocolade_controller04
De Chocolade Controller is niet zo groot en dik als een ‘gewone’ controller, maar zoals je ziet is een hand snel gevuld!

img_review_coolgift_chocolade_controller05
Even vanaf de zijkant bekijken! Nog steeds fotootjes maken en nog niets proeven.

img_review_coolgift_chocolade_controller06
Nog een kiekje! Zie je dat hij in het midden wat dikker is.

img_review_coolgift_chocolade_controller07
Tja, toen konden we ons niet meer beheersen en begonnen we te knabbelen. Hij is vol van smaak, toch wat romig en gewoon lekker! De buttons op de controller kan je bij het knagen eraf bijten maar dat is geen probleem hoor. Het moet toch op.

Waar ik me lichtelijk zorgen om maak zijn wel de E-nummers die het product bevat. De ene is nog onduidelijk of dit schadelijk is, de andere kan geen enkele kwaad. Ik ben er niet ziek van geworden, dus dat zit vast wel snor… voor een keertje! Het was namelijk wel erg lekker!!

Dit is zeker een leuk cadeau om te geven en ook heel erg leuk om te krijgen! Zeker een goede tip voor een verjaardag of Valentijn! Mannen die dit lezen, denk alvast aan Valentijn om punten te scoren moet je dit in huis halen. Je koopt de Chocolade Game Controller bij Coolgift voor €10,95.

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

One Comment on “Leuk en lekker cadeau Chocolade Controller”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.