Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekend boeken, boeken en nog meer boeken. Iedereen blijft maar door leren en met deze boeken kan jij ook aardig aan de weg timmeren. Voor de Shop Finds van deze week heb ik “How to Draw” boeken gevonden die ik allemaal zelf wel zou willen hebben.

img_howtodraw_pkm
Pokémon

img_howtodraw_dsn
Disney Pixar

img_howtodraw_frz
Frozen

img_howtodraw_prns
Prinsessen

img_howtodraw_fantasy
Fantasy

img_howtodraw_marvel
Marvel

img_howtodraw_batman
Batman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.