Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Het is niet onopgemerkt gebleven, we leven nu in 2016. Tegenwoordig moet je echt met de tijd mee gaan anders hoor je er niet meer bij. De technologie ontwikkeld zich steeds verder. Hoog tijd om de winter artikelen af te sluiten en verder te zoeken naar leuke spulletjes. Deze week geeky telefoon opladers.

img_usbcharger_starcraft
StarCraft

img_usbcharger_minecraft
Minecraft

img_usbcharger_starwars
Star Wars planeet

img_usbcharger_starwarspeoples
Star Wars

img_usbcharger_android
Android

img_usbcharger_mickeymouse
Disney

img_usbcharger_kraan
Kraan

img_usbcharger_stickers
Stickers

4 Comments on “Celine’s Shop Finds: Opladers”

 1. erg jammer dames

  het ware zulke mooie comments

  en nu is alles weg!!!!!

  we hopen dat u ons verdriet begrijpt.

  we begravenis is al geregeld

  lies tictac sabbelaar.

 2. Ik ben heel boos. Ik was op zoek naar een mooie fijne oplader. Toen google in eens door verwees naar deze kut site. Ik heb echt 50 minuten moeten zoeken naar wat dit nu precies was. Ook zitten er allemaal andere onnozele apparaten op die foto’s. Wat moet ik hier nu mee???? Ik ben toch niet gek!
  Ik ga al mijn Arnouden bij elkaar roepen om al jullie opladers gewoon normaal op de foto te zetten.
  U hoort nog van mij,

  -Arnoud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.