“Bassie en Adriaan, Bassie en Adriaan. Dat zijn de beste vrienden. Die je maar kan vinden. Adriaan is acrobaat en Bassie zit vol kattenkwaad. Bassie en Adriaan, Bassie en Adriaan. Zie je Bassie gaan, dan komt Adriaan eraan”. Alsjeblieft dit liedje krijg je de rest van de dag niet meer uit je hoofd. Over deze kindervrienden is nieuws te vertellen, ze krijgen namelijk een eigen game!

Wie is er niet groot geworden met deze helden. Ben je opgegroeid in de jaren 90, dan betekent dat bijna automatisch dat je absoluut de spannende avonturen van Bassie en Adriaan gevolgd hebt. De clown en acrobaat zijn vandaag de dag nog steeds populair, hoewel ze niet meer optreden natuurlijk. Nu kun je samen met de grote helden op avontuur in een heuse animatiegame.

In Bassie & Adriaan: een Gouden Vangst ga je als speler op zoek naar een schat. Dit doe je door uitdagende en leerzame puzzels op te lossen en min-games te spelen. Haast je wel, want de Baron, Vlugge Japie en B2 zijn ook reuze nieuwsgierig en zitten je op de hielen.

Voor de game is gebruikgemaakt van de echte stemmen van Bassie en Adriaan. Alle fans kunnen dus nog lang van het duo genieten.

Bassie en Adriaan: een Gouden Vangst is nu verkrijgbaar in de Google Play Store en de Apple App Store e is geschikt voor volwassen euh… kinderen vanaf 3 jaar. Je schaft hem aan voor slechts €2,99.

© Midnight Pigeon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.