Ervaar nu de enorme bouwhit op je smartphone! Dragon Quest Builders is toegetreden tot de Google Play Store en de App Store en vanaf heden kun je op je mobiele telefoon heerlijke bouw-avonturen beleven. Ga jij het avontuur aan?

Je kunt je creativiteit de vrije loop laten in Dragon Quest Builders. Verzamel materialen en bouw unieke items om het stadje Alefgard opnieuw op te bouwen. Een groot verhaal en een enorme wereld staan op je te wachten om ontdekt en heropgebouwd te worden. Tevens kun je al je kunsten laten zien in de sandbox modus, waarbij de bouwmogelijkheden absoluut eindeloos zijn. Wees wel op je hoede, want Dragonlord ligt op de loer.

In een zogenaamde Terra Incognita DLC worden de mogelijkheden van de game nog verder uitgebreid. Nieuwe manieren om te costumizen en reizen bijvoorbeeld, maar ook speciale blokken, gereedschappen en noem maar op. Extra toegevoegd aan deze DLC is een boss monster model set, een astronomy set, pixel ring en een magic carpet.

Er is meer, want je kunt nu ook dankzij een “Building Card” je creaties aan andere spelers laten zien in Terra Incognita. Met een speciale Summoning Stone kun je gebouwen van andere spelers scannen en aan jouw eiland toevoegen.

Helaas hangt er wel een aardig prijskaartje van zo’n 30 euro aan deze mobiele versie, maar onthoudt wel goed dat we het hier wel over een game van jewelste hebben. Er is echter een release-aanbod waarbij je 20% korting krijgt en tijdelijk slechts 22 euro betaalt. Ga je toch overstag en schaf je de game aan of wacht je liever tot Dragon Quest Builders 3 het levenslicht zal zien? Liever geen games op je mobiel? Dan is dit een uitgelezen kans om de game eindelijk eens aan te schaffen voor je console, want het is het absoluut waard.

DRAGON QUEST BUILDERS © 2016, 2022 ARMOR PROJECT/BIRD STUDIO/SQUARE ENIX All Rights Reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.