Fall Guys was de grootste hit tijdens de corona-periode. Onhandige mannetjes die allen achter elkaar aanrennen, obstakels moeten zien te ontwijken en als eerste de finish halen. Het wordt groot feest voor iedereen die deze game toch ook graag eens zou willen spelen: vanaf 21 juni is hij gratis te spelen én ook nog eens op meerdere platforms.

Voorheen waren het vooral PlayStation Plus- abonnees die zich flink konden vermaken met Fall Guys. Deze leden konden een maand lang gratis de hit van dat moment spelen. Wilde je toch aan de hype meedoen dan kon je later of gewoon bij PlayStation terecht, of achter je PC kruipen. Was je niet in het bezit van één van deze twee dan kom je nu eindelijk aan je trekken, want ook XBOX en Nintendo Switch-bezitters kunnen straks eindelijk spelen. Voelt dat niet een beetje als mosterd na de maaltijd? Absoluut niet, want het kan juist weer zorgen voor een enorme opleving van de game.

Tevens is het de eerste keer dat Fall Guys op de Nintendo Switch verschijnt. Bekijk de trailer hier:

Heb je tot nu toe netjes betaald voor de game? Ook dan biedt Epic Games je een compensatie in de vorm van een Legacy Pack. Hierin zitten skins, een seasons pass en nog een aantal andere extra’s.

Niet alleen kunnen we gratis gaan spelen, ook is er een enorme update in de vorm van crossplay. Op welk platform je ook speelt, met deze update kun je tegen iedereen spelen. Heb je meerdere consoles in huis? Ook dan is er nieuws, want je kunt met je eigen account overal inloggen en op de manier je eigen voortgang behouden.

Nogmaals: Fall Guys: Ultimate Knockout is vanaf 21 juni helemaal gratis te spelen! Jiehoe! Wie heeft er al zin in?

© 2022, Epic Games, Inc. All rights reserved. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.