In het verleden hebben we op Female-Gamers al veel DIY’s mogen maken voor jullie. Om het ons nog even iets moeilijker te maken hebben we voor jullie een top 5 samengesteld met de favoriete DIY’s van de crew!
We begonnen ooit met een DIY van een gamer tafel. De tafel kwam helaas niet terug in de top 5 of de genoemde favorieten! Welke dan wel? We hebben voor het gemak even de DIY’s die we voor dit weekend gemaakt hebben er buiten gelaten.

Op nummer 5 vinden we:

De snowglobe! Kerst was al geweest en echt winter hebben we niet gehad dit jaar, maar Patricia en ik (Heather) besloten een snowglobe te maken! Zo werd het toch nog een klein beetje winter dit jaar.

Nummer 4:

Foto op hout! Didi is sinds kort onze nummer één DIY-specialist en de meeste DIY’s die nog gaan komen zullen waarschijnlijk van haar hand zijn. Ze staat twee keer in de top 5 waaronder ook nog op nummer 1! Met welke DIY dit is? Ik zou zeggen, scroll lekker verder.

Nummer 3:

De tweede DIY die we gemaakt hebben voor de website. De comic schoenen! Patricia en ik gingen aan de slag met saaie schoenen en toverden ze om tot ware kunstwerkjes.

Nummer 2:

Figuurtjes van strijkkralen! Je kan zooooveel doen met strijkkralen! Hoewel hij niet onder DIY staat kan je bijvoorbeeld ook je hele toilet pimpen met de plastic kraaltjes. Met die minivariant kun je zelfs armbanden maken!

Nummer 1:

Ja dames en heren, zoals eerder gezegd gaat de DIY eerste plaats naar een DIY van Didi! Ze doet veel DIY’s met te grote gameshirts maar deze kwam als unanieme nummer 1 naar buiten. Het one shoulder shirt!

Zijn jullie het met onze top 5 eens, of hebben jullie andere persoonlijke favorieten? Laat het ons weten!

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.