De game website x-fire heeft een interview gehad met medewerker Jeff Kaplan van Blizzard. Hieronder vind je een paar punten terug uit het interview die aangehaald werden door de medewerker van Blizzard.De website Ownage.nl ging dieper in op de punten.Over de andere Hero classes wordt voorlopig nog even gezwegen. Tijdens de Blizzcon werd gesteld dat de Hero classes een hommage zijn aan je favoriete Warcraft III heroes, maar eerst wil Blizzard kijken hoe de eerste class, Deathknight, uit gaat pakken. Liches en Dreadlords zijn mogelijke andere classes. Spelers met Engineering als profession kijken al een tijdje uit naar een herziening van die profession wegens gebrek aan nuttige items om te maken. Een klein lichtpuntje zijn de nieuwe epic goggles die voor iedere class te maken zijn. Een tipje van de sluier voor WotLK: engineers zullen een Flying Machine kunnen maken! Northrend zal zeker niet alleen maar sneeuw en ijs zijn. De Borean Tundra bijvoorbeeld heeft een herfst-sfeertje, terwijl Grizzly Hills een gigantisch Redwood bos voorstelt. Er zal een closed Beta komen van WotLK, met wederom meerdere manieren om er deel van uit te gaan maken. Kaplan wilde nog niet alles kwijt over flying mounts in Northrend. Het zou namelijk misschien raar zijn om de exotische Netherdrakes te zien in een wat klassieker aandoend Northrend. Wat hij wel kwijt wilde, is dat er sowieso flying mounts zullen zijn. Flying mounts zal je niet gelijk vanaf level 70 kunnen gebruiken in Northrend, maar pas op een later level. De reden hiervoor is dat Blizzard je te voet door al het moois wil leiden. Ondanks dat de Scourge prominent aanwezig zal zijn in Northrend zijn er momenteel geen plannen om The Argent Dawn weer een rol te geven. Je Scourgestones kan je nog in de bank laten dus. Blizzard maakt zich niet druk om het feit dat er mogelijk straks alleen maar Deathknights rondlopen. Ze geloven dat iedereen toch wel zijn eigen stijl vindt, lang niet iedereen wil een melee-class spelen. Hoewel Blizzard er nog niet helemaal over uit is hoe de Siege weapons in PVP gaan werken, is het idee er wel om ze door de speler zelf te laten besturen. Niet simpel een kwestie van het klikken erop, maar daadwerkelijk richten en vuren. Het Siege-element is er om een Warcraft achtig gevoel te geven aan het bestormen van elkaars basis met siege wapens.

De toekomstige hero class the Deathknight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.