Al geruime tijd gaan er geruchten rond dat Blizzard zou komen met een verfilming over Warcraft. Dit weekend tijdens Blizzcon hebben Blizzard en Legendary Pictures laten weten dat ze hebben gesproken over de verfilming van Warcraft. De film over Warcraft zal een live action film worden. Hier en daar zullen computer animaties worden toegepast. Naar verwachting zal in 2009 de film wereldwijd in de bioscopen te zien zijn.Tijdens het bespreken van de visie betreft de Warcraft film werd natuurlijk gelijk gedacht aan bekende speelfilms zoals Braveheart, Lord of the rings. Echter zou de film niet alleen moeten gaan over World of Warcraft maar over het hele Warcraft gebeuren. Het verhaal zal voornamelijk worden gefilmd vanuit het perspectief van de Alliance (het menselijke ras binnen de games)Misschien worden dit wel een aantal toekomstige acteurs?

Lindsay Lohan als Bloodelf
Natalie Portman als Gnome
Victoria beckham als Undeath
Pink als Troll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.