Op zoek naar een nieuwe laptop? Hoe begin je tegenwoordig met al die verschillende sites die allemaal weer een net ander aanbod hebben. Jij hebt specifieke eisen waar jouw laptop aan moet voldoen. Ik zocht een laptop waar ik, natuurlijk, op kan gamen, maar ik wil ook kunnen photoshoppen. Hier mijn tips voor jou om op zoek te gaan naar de perfecte laptop voor jou!

Eerst moet je een keuze maken, welke vergelijkingssite ga je gebruiken? Mijn favoriet is Knibble! Knibble is een nieuwerwetse vergelijkingssite en laat zien waar je moet zijn voor de voordeligste en beste koopjes. Knibble geeft ook de garantie dat het een oprechte site is en dat ze je onafhankelijk inzicht in prijzen en aanbiedingen geven. Daarnaast vergelijken ze 175 websites!

Knibble heeft de bekende functies om te vergelijken, zoals twee of drie producten op een heel gedetailleerd niveau met elkaar vergelijken, zo kan je op de details zien welk product het beste bij jou past en hoe de laptops overeenkomen of juist verschillen. Heb je geen idee waar je moet beginnen? Daarvoor is de keuzehulp, deze vindt je onderaan de pagina en kun je uitleg en specificaties vinden die je kunt gebruiken om het perfecte product te vinden. Ook staan er tips waar je op moet letten bij het aanschaffen van een laptop.

Links in het menu kun je verschillende keuzes maken om zo een selectie te krijgen die bij jou past, heel belangrijk de optie Game zit ertussen!  Wil je een game laptop kopen, dan is dit alvast de selectie. Verder heb ik een groter geheugen gekozen dan de meeste standaard laptops hebben, zodat hij wat meer aan kan, je kunt maat kiezen, opslagruimte, streaming technologieën, processor enzovoorts. Aan het einde van de rit komt er gegarandeerd de perfecte laptop voor jou uit. Heb je de perfecte laptop gevonden? Dan komt nu de leukste functie van Knibble, namelijk, de beknibbel-wekker.  Je kunt deze wekker instellen op een product of productgroep en op deze manier ontvang je een seintje als het product in de aanbieding is, of binnen het door jou gestelde budget valt.

Knibble let op je portemonne, zo komt er alleen aanbieding in beeld als de prijs ook echt lager is dan de daarvoor gehanteerde prijs, is er een aanduiding voor de laagste prijs ooit en is er een prijsgrafiek. De prijsgrafiek toont het verloop van de prijzen van het product. De grafiek maakt inzichtelijk hoe en in welke mate de prijs van het product fluctueert. Een sterk wisselende prijs maakt de kans groter dat het gunstig kan zijn om op een later, laaggeprijsd moment het product te kopen. Met Knibble, weet je zeker dat je nooit teveel betaald!

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.