Wie herinnerd zich het schattige wollen poppetje niet. Dit keer is het schattige poppetje in zee beland waarmee de liefdevolle band tussen het bolletje wol en mens bruut wordt verbroken. Zal hij hoop terug vinden?

In de nieuwe game wordt de liefde waar het touw voor staat volledig gebroken en vind je hoop, jouw blauw maatje, om je licht terug te vinden. De game gaat over een nieuwe start en hoop om iets opnieuw te bouwen en optimistisch te blijven en samenwerking. Je kan de game alleen spelen maar ook co-op. Je bent altijd met twee karakters en leert samen te werken in de game. Het ziet er weer heerlijk vrolijk en liefdevol uit. Maar uiteraard zitten er ook stukjes spanning in en de omgeving is prachtig uitgewerkt. Het bos ziet er weer echter uit dan voorheen. Deze platform game waarin je samen kan werken met een vriend of vriendin maar ook gewoon alleen zal voor flink wat uren puzzelplezier zorgen. Wat is er mooier dan een game die zo’n prachtige boodschap naar voren wil brengen. Je kan de game vanaf vandaag spelen de game is klaar. Ik eindig met de quote waar hoop is is liefde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.