Een game van de studio Jo-Mei uit de prachtige stad Berlijn die je laat ervaren hoe eenzaamheid voelt en hoe je dit in een monster kan veranderen.

Geweldig om een medewerker op het podium te zien die vol spanning op het podium staat en ook enthousiast is. De game S.O.S. is dat iedereen zich moet kunnen voelen hoe het is om heel eenzaam te zijn. Het is een gevoel die iedereen wel ooit heeft gehad. Ze willen met de game laten zien hoe je op verschillende manieren eenzaam kan voelen. Alles gaat over wanhoop, angst, eenzaamheid, verdriet en hoe dit je in een monster kan veranderen. Maar hoe kan je in al deze wanhoop je menselijkheid weer terug vinden? Dit beloofd een game te worden waar je helemaal in op gaat en die je leert met emoties om te gaan. De muziek bij de trailer alleen al zit boordevol gevoel en ik voel al een traan bij mijzelf opwellen. De game komt begin 2019 uit en ik kijk ernaar uit om deze indie game uit te proberen met een doos tissues naast me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.