Iedere keer wanneer er een nieuwe console op de markt verschijnt heb je de mogelijkheid een console los te kopen of in een voordelige bundel. Maar is zo’n bundel nu wel zo voordelig? Ik ging op zoek naar de voordeligste deal met de Nintendo 2DS XL!Even geduld hebben
Eindelijk komt er weer een Nintendo handheld in mijn huis. Nu wilde ik al langer een Nintendo 2DS want ik vind 3D super irritant kijken. De eerste Nintendo 2DS wist mij alleen nooit over de streep te trekken vanwege het formaat. Maar gelukkig was daar dan eindelijk de Nintendo 2DS XL die ook nog niet eens zo heel duur is. Helaas had ik niet genoeg budget bij het verschijnen van de Nintendo 2DS XL en moest ik even geduld hebben. Geduld is een schone zaak zegt men en de leukste deals verschijnen vaak ook iets later. Kijk maar naar de vele dvd bundels en boekenbundels die eruit zijn gekomen.

Tijd om te shoppen!
Al snel kwam ik in de wereld van verschillende elektronica aanbieders terecht en begon ik te vergelijken. Naast de console zelf in standaard wit met oranje of zwart met blauw, kon ik ook kiezen uit een bundel en oh help twee verschillende Pokemon Limited Editions! In eerste instantie dacht ik ah! de bundel zal het voordeligste zijn tot ik ging kijken naar de prijs van de game die je bij de bundel krijgt. En warempel de game is nieuw net zo duur als het prijsverschil tussen de bundel en alleen de Nintendo 2DS XL zwart.

Besparen
Wanneer ik het spel tweedehands bestel ben ik maar liefst €5 euro goedkoper uit dan wanneer ik de console en game los bestel. Hiermee ben ik dan ook niet gelimiteerd tot een specifieke kleur en kan ik zelf combineren. Nu was het een kwestie van uitzoeken welke winkel het voordeligste was en of ik voor een Limited Edition zou gaan, voor wat extra geld of gewoon een standaard en het extra geld gebruiken voor een leuke game. Bijna was het de Pokeball Edition geworden maar uiteindelijk ben ik toch voor de zwart met blauwe Nintendo 2DS XL gegaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.