Time flies, right? 10 jaar geleden bedachten we de website Female-Gamers en vandaag de dag bestaan we nog steeds, schrijven we stukjes, gaan we naar evenementen enzovoorts. We are still going strong, hoewel dit soms wel moeilijk is geweest ben ik er trots op om dit jubileum te mogen vieren met jullie allemaal!

Natuurlijk gaat het beheren van een website met ups en downs, de meeste bloggers kampen ook wel eens met een dipje. Zo hebben wij daar ook wel eens last van, maar we blijven toch vrolijk doorgaan. Zo hebben we allemaal naast het schrijven voor de website ook een privéleven, die opgeslokt kan worden door werk, studie, kinderen en andere veelal leuke dingen.

In de afgelopen 10 jaar hebben we ook een doorloop gehad aan redactieleden. Veel meiden en een enkele jongen die voor de website wilden komen schrijven. De ene bleef enthousiast tot het tijd was voor een nieuwe uitdaging (kleine meisjes worden groot hé!) Het begeleiden van deze redactieleden is soms een pittige taak, wie schrijft iets waarover? Wanneer moet iets online? Denk aan je deadline? Waarom schrijf je niets (meer)? We zijn een groep vrouwen en soms gaan dingen iets wat chaotisch?

Sinds ik kinderen heb mogen krijgen is mijn tijd voor Female-Gamers aanzienlijk minder geworden. Ik blijf dit jammer vinden hoor, maar het komt goed als de tweede straks ook lekker naar school mag. Alleen duurt dit nog even maar het is iets om naar uit te kijken voor mij. Voor nu besteed ik veel vrije momenten aan de website, het is gewoon hard werken en proberen te plannen. Naast mij is er nog een mama, Sam, in het team die dit herkent (pfieuw).

Gelukkig hebben we een hoop lieve vrijwillig(st)ers die ons helpen om de website draaiende te houden. Sinds onze laatste sollicitatie oproep hebben we het team weer met een aantal mooie pareltjes weten aan te vullen. Wat fijn is dat zeg, nieuwe meiden, nieuwe ideetjes en leuke nieuwe items op de website. Een aantal mochten meteen al naar een persmoment toe in de eerste weken en vonden dit gelukkig ook leuk om te doen.

Naast deze nieuwe meiden wil ik ook alle voormalige schrijvers bedanken voor hun tijd en inzet voor de website. Jullie hebben ook bijgedragen aan ons 10-jarig jubileum en ik ben jullie enorm dankbaar. Iemand die ik speciaal wil bedanken is Yvonne!! Ook al schrijft ze niet meer voor ons, ze is er wel altijd bij geweest en kijkt nu vanaf de zijlijn mee terwijl ze het druk heeft maar haar nieuwe website: MamainLimburg.

Als laatste wil ik al onze lezers nog bedanken dat ze al die jaren nog steeds (trouw) naar de website blijven komen, onze items lezen, dit delen en ook zo van games houden!

Dank je wel allemaal!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

One Comment on “Gefeliciteerd Female-Gamers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.