Follow:
Gear & Gadgets

Telefoonhoesjes van Smartphonehoesjes.nl

Sommige smartphones zijn van zichzelf niet heel bijzonder als het om de looks gaat, ik durf het ook gewoon saai te noemen! Om hem op te leuken, te beschermen en extra ruimte voor pasjes en papiergeld te hebben zijn er diverse hoesjes voor je smartphone(s).

img_smartphonehoesjes_hoesjes3
Welke smartphone heb jij en heb je daar een hoesje omheen? Er zijn mensen die het fijn vinden om de telefoon in hun broekzak te stoppen, ik doel dan voornamelijk op de mannen in mijn omgeving. De dames mikken hem vaak in hun (hand)tas met alle gevolgen van dien. Sleutels die over het scherm krassen, of rare vlekken van een of andere lotion of crème die je in je tas hebt waar de dop vanaf is gegaan.

Of hoe vaak hoor je wel niet dat iemand zijn telefoon heeft laten vallen, geen hoesje of Glas screenprotector heeft (ligt eraan hoe hard je telefoon valt), in tranen is omdat het scherm kapot is. Tot dusver heb ik geluk gehad met mijn telefoons maar ik heb ze ook altijd een fijn jasje gegeven. Veelal liet ik ze uit zeer exotische gebieden overkomen waarop ik dan een aantal weken moest wachten. Via de website van Smartphonehoesjes.nl is het de ene dag bestellen en de volgende (werk)dag al in huis! Ideaal want als ik iets nieuws wil hebben, vind ik het extreem lastig om erop te moeten wachten.

img_smartphonehoesjes_hoesjes2

Per telefoon, die ik tot dusver in mijn bezit heb gehad, heb ik hoesjes aangeschaft om ze te beschermen. Ik vind vooral de hoesjes die je dicht kan klappen als een boekje erg fijn. Daarnaast heb ik toen ontdekt dat er hoesjes zijn waar je pasjes in kan schuiven en dat vind ik zo handig!! Ik hoef nu dus alleen mijn telefoon te pakken en heb dan ook gelijk mijn betaalmiddelen bij mij.

Van de twee hoesjes die ik op de foto’s laat zien is de rozige qua inhoud mijn favoriet en de andere qua looks. Ik vind de tekst, lekker afgezaagd, mooi en sprekend. Het hoesje is soepel en oogt lekker fris. Hij voelt stevig aan en voldoet op een klein minpuntje aan mijn eisen. Ik heb namelijk te weinig ruimte voor al mijn pasjes! Of ik moet er minder meenemen..

img_smartphonehoesjes_hoesjes1

Het rozige hoesje voelt ook erg stevig aan alleen daar waar de pasjes ingeschoven worden voelt wat plastic aan, het zou snel kapot kunnen gaan. Maar hij geeft wel meer ruimte voor mijn pasjes en heeft de mogelijkheid om papiergeld in een vakje te stoppen. Dat er een venster in zit kan leuk zijn voor een pasfoto van je lief, je poezenbeest of je kids. Is er geen hoesje naar jouw smaak, dan kan je ook zelf een telefoonhoesje ontwerpen.

Beide hoesjes houden mijn telefoon stevig vast en ik gok dat ze ook wel tegen een stootje kunnen, al heb ik dat niet geprobeerd. Ik laat heus niet voor de lol mijn telefoon even stuiteren, daar is hij me te heilig voor. Wat ik ook een plus vind dat ik ze nu kan afwisselen. Hele handig als er een beker yogi omgaat en je telefoon (gelukkig!) droogt blijft maar je hoesje op een gegeven moment een beetje vreemd begint te ruiken.

Voor dit artikel heb ik producten ontvangen van Smartphonehoesjes.nl.

Bewaren

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.